Meghan Markle, acuzații grave către Familia Regală. Regina Elisabeta va fi furioasă. I-a demascat?

Meghan Markle, acuzații grave către Familia Regală. Regina Elisabeta va fi furioasă. I-a demascat?
Meghan Markle, acuzații către Familia Regală

Tensiunile ating cote maxime între Ducii de Sussex și casa regală britanică. Meghan Markle, soția prințului Harry, a acuzat Familia Regală de rasism. Pentru moment, Palatul Buckingham nu a comentat.

Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism

Prințul Harry și Meghan Markle au dat pentru prima dată cărțile pe față, după ieșirea surprinzătoare din Casa Regală. Cei doi au făcut dezvăluiri fără perdea despre modul în care au fost tratați de Regina Elisabeta a II-a, într-unul dintre cele mai așteptate interviuri acordat de duci celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey. Actrița susține că nu s-a dorit niciodată ca fiul ei, Archie, să primească titlul de prinț.

„Nu au vrut ca el (n.r. Archie) să fie prinț sau prințesă, indiferent care ar fi fost sexul, ceea ce contravine protocolului. Deci nu ar fi urmat să i se asigure securitatea. A fost foarte greu. Urma să nu i se asigure securitatea”, a povestit Meghan.

Cel mai delicat moment a fost atunci când cei doi au dezvăluit că un membru important al familiei era îngrijorat în privința culorii pielii bebelușului. Ei nu au dorit să dezvăluie cine era acea persoană.

„În acele luni de sarcină, în timpul acelor discuții despre faptul că nu îi vor acorda titlul și nu i se va asigura securitatea, au fost îngrijorări legate de ce culoare va avea pielea lui când se va naște”, a continuat ea.

„Nu voi împărtăși niciodată acea conversație, am fost șocat la acea vreme. Nu, nu mă simt confortabil să spun așa ceva”, a completat Harry.

  • Conform Wall Street Journal, postul de televiziune CBS ar fi plătit cuplului regal între 7 și 9 milioane de dolari pentru a acorda acest interviu moderatoarei Winfrey.

„Palatul raspândește minciuni despre noi”

În același interviu, Meghan a sugerat că Palatul Buckingham răspândește minciuni despre ea și soțul ei. Recent, a ieșit la iveală faptul că actrița a fost acuzată de hărțuire, în 2018, de către un fost membru al staff-ului din Casa Regală, pus la dispoziția Ducilor de Sussex.

Soția prințului Harry a negat acuzația. În schimb, Casa Regală s-a arătat îngrijorată cu privire la această situație și a promis că va efectua o investigație.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ei ca, după tot acest timp, noi să putem să rămânem pur și simplu tăcuți”, a răspuns Meghan, fiind întrebată cum i se pare faptul că palatul a aflat că dă cărțile pe față.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI