Meghan Markle și Prințul Harry au șocat-o pe Oprah. Ce dezvăluiri devastatoare au făcut

Meghan Markle și Prințul Harry au șocat-o pe Oprah. Ce dezvăluiri devastatoare au făcut
Meghan Markle si printul Harry, dezvaluiri devastatoare

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, ar putea să dea o mare lovitură de imagine pentru Casa Regală, iar asta pentru că interviul acordat lui Oprah Winfrey a stârnit panică în rândul reprezentanților Familiei Regale. S-a spus că și Regina Elisabeta s-a înfuriat când a aflat despre eveniment.

Meghan Markle și Prințul Harry au șocat-o pe Oprah

Prințul Harry și Meghan Markle au discutat cu Oprah Winfrey și au mărturisit că se temeau ca istoria dramatică a Prințesei Diana s-ar putea repeta cu Meghan Markle. Acesta este primul interviu pe care cei doi soți l-au acordat ca și cuplu, după ce anul trecut s-au mutat în California.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”, a spus Harry, referindu-se la mama lui, prinţesa Diana. Se știe că aceasta a murit la vârsta de 36 de ani, într-un accident de mașină, la Paris, urmărită fiind de paparazzi.

Deși interviul celor doi nu a apărut încă în totalitate, Oprah Winfrey a afirmat în teaser că a primit acceptul de a pune orice întrebare.

 „Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (n.r. Prințesa Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani. A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt”, a spus Prințul Harry.

Ce au dezvăluit Meghan și Harry

„Aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici”, a susținut Oprah Winfrey. Harry și soția sa s-au plâns multă vreme de felul în care au fost tratați de către tabloidele britanice.

În plus, cei doi au mai trecut printr-un alt moment dificil, și anume, pierderea celui de-al doilea bebeluș, iar totul s-a întâmplat în timp ce Meghan Markle avea grijă de micul Archie.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin”, a spus Meghan Markle în interviul cu pricina.

Urmăriți Playtech.ro și pe