Meghan Markle a scris istorie în casa regală cu ce a făcut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle a votat la alegerile din SUA

Meghan Markle și-a folosit votul la alegerile prezidențiale și a trimis votul prin poștă, conform site-ului Page Six. Și făcând acest lucru, ea a făcut istorie, devenind primul membru din familia regală britanică care a votat la alegerile din SUA – sau la oricare alte alegeri.

Meghan Markle a scris istorie în casa regală

Membrii familiei regale nu sunt încurajați să voteze în Marea Britanie, se așteaptă să rămână neutri din punct de vedere politic, așa cum a subliniat prințul Harry într-o apariție TV din septembrie. Un apropiat a spus pentru Page Six: „Meghan era americană cu mult înainte ca ea să fie regală. Nu ar fi lipsit de la votul de la aceste alegeri, indiferent unde ar fi locuit”.

Apărând în emisiunea specială TIME100 TV a revistei Time din luna septembrie, Meghan a îndemnat telespectatorii să-și folosească votul la alegerile prezidențiale din 2020. „La fiecare patru ani ni se spune același lucru: că aceasta este cea mai importantă alegere din viața noastră. Dar aceasta este”, a spus ea. „Când votăm, valorile noastre sunt puse în acțiune și vocile noastre sunt auzite. Vocea ta este un memento că ai importanță, pentru că da, și merită să fii auzit.”

Între timp, Harry a reflectat asupra incapacității sale de a vota ca regal britanic. „La aceste alegeri nu voi putea vota aici în SUA”, a spus el. „Dar mulți dintre voi s-ar putea să nu știe că nu am putut să votez în Marea Britanie întreaga mea viață. Pe măsură ce ne apropiem de luna noiembrie, este vital să respingem discursul de ură, dezinformarea și negativitatea din online”.

Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc în Los Angeles

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în prezent în Los Angeles. Astfel, prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, îi vor avea ca vecini în SUA pe cântăreaţa pop americană Katy Perry şi actorul britanic Orlando Bloom, care au cumpărat de curând o casă în cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles.

Meghan, Ducesă de Sussex s-a născut la data de 4 august 1981, în Los Angeles, California, SUA. Ea este o fostă actriță și umanitaristă americană, ce a devenit membră a familiei Regale Britanice și Ducesă de Sussex ca urmare a căsătoriei cu Prințul Harry din mai 2018.

La data de 19 mai 2018, Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, iar ceremonia a avut loc în Capela St. George din Windsor. Apoi, la data de 6 mai 2019, s-a născut Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințului Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI