Meghan Markle a primit atacul devastator, de unde nu se aștepta. Se folosește de familia regală?

Meghan Markle a primit atacul devastator, de unde nu se aștepta. Se folosește de familia regală?
Meghan Markle a fost acuzată că se folosește de familia regală. Atacul a venit de unde nu se aștepta

Meghan Markle, atacată de unde nu se aștepta. Sora sa, Samantha, a scris în cartea ”The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1”, pe care urmează să o lanseze, că actrița este geloasă pe Kate Middleton, „deși nu se poate compara cu ea”. Mai mult, despre aceasta susține și că se folosește de familia regală pentru a-și relansa cariera.

Samantha, împotriva lui Meghan Markle. Sora ducesei de Sussex a făcut dezvăluiri intrigante în cartea sa

„Samantha scrie că soţia lui William, Kate Middleton, este o mamă excelentă, o bună prietenă, un exemplu pentru oamenii din ţara ei. Ea o compară apoi cu Meghan, despre care crede că foloseşte pur şi simplu familia regală pentru a-şi relansa propria carieră”, spune o sursă O.K!.

Totodată, femeia precizează cât de încântată a fost să-l vadă pe prințul Charles cum o conducea pe Meghan la altar, la nunta cu prințul Harry, chiar dacă părintele actriței nu a putut fi acolo, pentru că a suferit un infarct din cauza stresului. Pe de altă parte, mărturisește că este încă supărată pe Meghan pentru că nu și-a arătat recunoștința față de tatăl ei și nu a vrut să-i fie alături la ceremonie.

Sora ducesei de Sussex are convingerea că Meghan se folosește de familia regală exact cum s-a folosit și de tatăl lor, susținând că actrița s-ar fi bucurat de generozitatea lui Thomas Markle Sr., apoi l-ar fi abandonat când avea mai multă nevoie. Surse din anturajul familiei regale au spus pentru ”In Touch” că ducesa este furioasă din cauza cărții, dar că nu-și va arăta nemulțumirea în public.

De altfel, se spune că în februarie anul trecut Meghan a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că sora ei vitregă intenționează să scrie o carte despre ea. „Ducesa de Sussex a simțit că aceasta profită de ea”, potrivit unui apropiat.

  • Samantha Markle, în vârstă de 56 de ani, va lansa cartea ”The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1”, luna viitoare, în SUA.
  • Ea promite că volumul de 330 de pagini va expune adevăruri ascunse despre familia ei și că „un basm regal se va prăbuși”.
  • Sora ducesei a anunțat anul trecut că va scrie o a doua carte, care se va numi ”In the Shadows of the Duchess”.

Cele două s-ar fi văzut ultima dată în 2008 

Meghan și-ar fi văzut sora, care locuiește în Florida, în 2008. Totuși, ranchiuna pe care aceasta i-o poartă pare ”caldă”, având în vedere că în interviuri, chiar și în cele recente, Samantha a fost extrem de critică la adresa actriței.