Meghan Markle a născut. Ce nume are fetița ei cu Prințul Harry, al doilea copil al cuplului

Meghan Markle a născut. Ce nume are fetița ei cu Prințul Harry, al doilea copil al cuplului
Meghan Markle a născut! Ce nume a primit fiica Prințului Harry

Meghan Markle a născut! Soția Prințului Harry a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, așa că fiul ei, Archie, se poate bucura de acum de un partener de joacă! Totuși, surpriza a venit din partea Ducilor de Sussex atunci când vine vorba despre numele micuței ce are o semnificație specială.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat printr-un reprezentant că au devenit pentru a doua oară părinți. Se pare că atât mama, cât și fiica ei, sunt într-o stare excelentă. Cei doi trec prin momente minunate, iar numele pe care l-a primit fetița este inedit, mai ales pentru că are legătură cu Prințesa Diana și cu Regina Elisabeta.

„Cu mare bucurie, Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fiica, pe Lilibet, Lili Diana Mountbatten-Windsor, pe lume. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 14:00 cu ajutorul medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA „, se arată într-un anunțul oficial.

Cum arăta Meghan Markle înainte să nască. Imagini surprinzătoare cu soția Prințului Harry

Chiar dacă nu există încă o fotografie cu micuța Lili, fanii cuplului au putut să se bucure din plin de Meghan Markle ce și-a expus burtica de gravidă chiar și când mai avea puțin să nască. Aceasta a participat de curând la un eveniment Vax Live, unde le-a transmis tuturor un mesaj important cu privire la vaccinarea împotriva noului coronavirus.

Fosta actriță de la Hollywood nu s-a putut deplasa pentru eveniment și a transmis un mesaj video, filmat în curtea casei unde locuiește alături de familia sa, dar aceasta s-a îmbrăcat într-o rochie roșie cu un print floral, ce i-a pus în evidență rotunjimile oferite de sarcina înaintată. Ducesa de Sussex discuta pe atunci și de fetița ce trebuia să vină pe lume, spre bucuria fanilor.

„Eu și soțul meu suntem încântați pentru că vom avea în curând o fiică. Există un sentiment de bucurie pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândim la toate acele tinere femei și fete din întreaga lume cărora trebuie să li se ofere sprijin pentru a ne conduce mai departe.”, a zis Meghan Markle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI