Cum îl sărbătoresc Meghan Markle și Prințul Harry pe fiul lor. Archie împlinește doi ani

Cum îl sărbătoresc Meghan Markle și Prințul Harry pe fiul lor. Archie împlinește doi ani
Cum îl sărbătoresc Meghan Markle și Prințul Harry pe fiul lor. Archie împlinește doi ani

Micuțul Archie, fiul Ducesei Meghan Markle și al Prințului Harry, a împlinit doi anișori! Deși rudele sale au trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă, în urma decesului Prințului Philip, iată că părinții lui faimoși au decis să îi facă o surpriză micuțului ce are legătură cu Familia Regală.

Micuțul Archie împlinește doi ani! Cum îl sărbătoresc Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle, Prințul Harry și micuțul Archie locuiesc în Statele Unite ale Americii, deci fiul celor doi nu se va bucura de o reuniune cu rudele sale. Totuși, Ducii de Sussex au hotărât ca acesta să să aibă un apel video cu verișorii săi, George, Charlotte și Louis, copiii Ducesei Kate Middleton și ai Prințului William, dar și cu Regina Elisabeta, notează publicația The Mirror.

„Harry mereu și-a dorit să își lase copiii să crească aproape de cei pe care îi au William și Kate. Așa a petrecut și el copilăria alături de verișoarele sale, Zara, Beatrice și Eugenie. Din păcate, acest lucru nu este posibil și pentru Archie.”, a dezvăluit Katie Nicholl.

Se știu foarte puține detalii despre cât au comunicat cei doi frați în ultimele luni și care mai este situația dintre ei, dar îmi este greu să cred că Ducii de Cambridge nu vor răspunde la telefon de ziua lui Archie.”, a declarat Katie Nicholl, expert regal, pentru publicația Ok.

Micuțul Archie va petrece timp cu Regina Elisabeta de ziua lui. Cum va fi posibil acest lucru

De asemenea, Katie Nicholl este sigură că micuțul va putea să o vadă pe Regina Elisabeta de-a lungul zilei, căci se știe cât de apropiată este aceasta de nepoții și de strănepoții săi. Chiar dacă seniorii regali au trecut prin momente triste atunci când Prințul Philip s-a stins, ziua micuțului este un motiv de bucurie ce le poate aduce puțină alinare. În același timp, Monarhul i-a urat deja un călduros ‘la mulți ani’ fiului Prințului Harry pe rețelele de socializare.

„Știm că Harry încă vorbește în mod regulat cu bunica sa, iar pe Regină o bucură foarte tare să îl vadă pe Archie. Cu siguranță vor discuta pe Zoom de-a lungul zilei.”, a povestit aceasta.

Pe lângă faptul că Archie împlinește astăzi 2 anișori, acesta are mai multe motive de bucurie, căci în curând va avea un partener de joacă! Băiețelul Ducilor de Sussex va deveni frățior mai mare, după ce nepotul Reginei Elisabeta și soția lui, Meghan Markle, au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară și așteaptă o fetiță.

„Putem confirma că Archie o să fie un frate mai mare. Ducele și Ducesa sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.”, anunța un reprezentant al celor doi în luna februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI