Ce a primit fiica lui Meghan Markle din partea familiei regale. S-a aflat abia acum

Ce a primit fiica lui Meghan Markle din partea familiei regale. S-a aflat abia acum
Ce a primit fiica lui Meghan Markle din partea familiei regale

Surpriză mare în familia prințului Harry. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, fiica lui Meghan Markle a primit cel mai mare cadou din partea membrilnor familiei regale britanice. Anunțul a fost făcut chiar de către oficialii coroanei britanice. Despre ce este vorba, de fapt.

Fiica lui Meghan Markle, cadou incredibil din partea familiei regale britanice

Prințesa Lilibet Diana, fiica prințului Harry și a fostei actrițe americane Meghan Markle a primit un cadou de zile mari din partea coroanei britanice. Se pare că surioara lui Archie a fost inclusă pe lista oficială a succesorilor la tronul britanic.

Fiica ducilor de Sussex este a opta în linie succesorală, după Prinţul Charles, Prinţul William şi copiii săi, Prinţul Harry şi fiul său Archie. Până luni, 26 iulie, această poziție era ocupată de către prințul Andrew, cel de-al treilea născut al reginei Elisabeta.

Gurile rele din preajma Palatului Buckingham spuneau că regina și oficialii coroanei britanice au omis-o voit pe micuța Lilibet de la succesiune. Ca urmare, oficialii familiei regale au făcut tot posibilul pentru a rectifica acest lucru și ca micuța prințesă să nu mai fie lăsată pe dinafară.

Această rectificare a fost realizată la trei săptămâni de când Lilibet a venit pe lume, pe 4 iunie 2021. Acum doi ani, când Archie s-a născut în mai 2019, fiul ducelui de Sussex a fost adăugat pe lista succesorală când a împlinit 15 zile de viață.

Cu toate acestea, contextul era unul diferit. Prințul Harry și Meghan Markle încă făceau parte din familia regală britanică, iar cei doi locuiau alături de ceilalți membri ai coroanei, la Palatul Buckingham.

De ce prințul Harry și Meghan Markle vor fi sancționați dacă vor face un al treilea copil

Meghan Markle și prințul Harry duc o viață fericită în Statele Unite ale Americii, acolo unde se bucură de o familie unită și liniștită, tabloul fiind completat perfect de Archie și Lilibet, cei doi copii ai lor. Cu toate acestea, ducii de Sussex ar putea fi amendați dacă vor decide să mai aducă pe lume un al treilea copil.

Sâmbătă, 10 iulie, Meghan Markle și soțul ei au fost felicitați de organizaţia britanică „Population Matters” cu un premiu în valoare de 500 de lire sterline, adică 695 de dolari, cu ocazia Zilei Mondiale a Populaţiei. Totul a început în 2019, atunci când prințul Harry a dezvăluit că el și soția lui vor face doar doi copii.

Potrivit oficialilor acestei instituții, premianţii sunt persoane care „promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluţiile disponibile‟

„Familiile mai mici reduc impactul nostru asupra Pământului și oferă o şansă în plus pentru toţi copiii noştri, copiii lor şi generaţiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă.

Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită”, scrie în comunicatul oficial al organizației respective.