21 iul. 2021 | 19:38

Mega-anunțul făcut de Simona Halep. Fanii sunt în extaz! Era și timpul

Sport
Mega-anunțul făcut de Simona Halep. Fanii sunt în extaz! Era și timpul
Mega-anunțul făcut de Simona Halep

Este o veste bună pentru fanii Simonei Halep. După o lungă perioadă în care jucătoarea de tenis a absentat din circuit, aceasta s-a înscris în turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (SUA), în intervalul 16 – 22 august.

Mega-anunțul făcut de Simona Halep

Simona Halep își pregătește deci revenirea în circuitul de tenis feminin, iar eleva lui Darren Cahill, în vârstă de 55 de ani, o să atace sezonul de hard american. Astfel că românca se află pe tabloul principal al puternicului turneu de la Cincinnati, la care aceasta a disputat două finale în carieră, amândouă pierdute: 1-6, 0-6 cu Garbine Muguruza (Spania) în anul 2017, respectiv 6-2, 6-7(6), 2-6 cu Kiki Bertens (Olanda).

Amintim că Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial din data de 12 mai, atunci când s-a accidentat serios în meciul cu Angelique Kerber (Germania), în turul doi la Roma, la scorul de 6-1, 3-3. Atunci, Simona Halep a suferit o ruptură la gamba stângă, motiv pentru care a fost nevoită să se retragă de la turneele de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Simona Halep s-a înscris la turneul de la Cincinnati

Dar iată că Simona Halep s-a înscris la turneul de la Cincinnati, iar fanii o vor putea vedea într-un concurs oficial în mai puțin de o lună de zile. Simona Halep o să fie cea a 10-a favorită a competiției din seria WTA 1.000, după ce aceasta a pierdut teren în clasament!

Ea o să părăsescă Top 10 WTA după 7 ani chiar înaintea turneului de la Cincinnati. Ulterior, Simona Halep o să meargă direct la US Open, ultimul Grand Slam al sezonului, în perioada 30 august – 11 septembrie.

Simona Halep o să aibă ca adversare la turneul de la Cincinnati pe Ashleigh Barty, lider mondial și campioană la Wimbledon 2021. De altfel, nicio jucătoare din Top 10 nu o să lipsească de la Cincinnati, pe tabloul principal aflându-se și:

Naomi Osaka (Japonia), Aryna Sabalenka (Belarus), Sofia Kenin (SUA), Bianca Andreescu (Canada), Elina Svitolina (Ucraina), Karolina Pliskova (Cehia), Iga Swiatek (Polonia), Garbine Muguruza (Spania) sau Barbora Krejcikova (Cehia).

Garbine Muguruza, a cincea oară în România

Amintim că spanioloaica de origine venezueleană, Garbine Muguruza, a petrecut câteva zile în România, acolo unde s-a aflat nu pentru prima oară, ci pentru a a cincea oară.

Motivul vizitei în România? Ei bine, cea mai bună prietenă a sa este din România, iar părinții ei au o casă în zona Bran. Așa se explică de ce Garbine Muguruza, de două ori câștigătoare de Grand Slam, a fost văzută în acea zonă.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro