VIDEO În timpul vizitei lui Liviu Dragnea la Târgoviște, intrai și ieșeai din oraș doar cu parolă

Sursa foto: Inquam / Octav Ganea

Liviu Dragnea a fost prezent, duminică, la un miting electoral organizat de PSD la Târgoviște. Orașul a fost complet blocat de acțiunea social-democraților, iar cei care nu aveau nicio treabă cu mitingul au avut de suferit.

Orașul Târgoviște a fost complet blocat, duminică, de mitingul PSD. La acțiunea social-democraților au participat candidații formațiunii la europarlamentare, dar și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Orașul a fost împânzit de polițiști, iar șoferii care aveau alte treburi decât mitingul PSD nu au putut tranzita orașul. Polițiștii cereau…o parolă, știută probabil doar de cei care participau la mitingul PSD.

Foto: Inquam / Octav Ganea

Șoferii din Târgoviște aveau nevoie de parolă pentru a tranzita orașul

Unul dintre locuitorii din Târgoviște a postat pe Facebook un filmuleț în care arată mobilizarea de amploare a polițiștilor. Odată cu vizita lui Liviu Dragnea, au fost luate măsuri speciale de securitate pentru ca mitingul să nu fie deranjat de contestatarii PSD.

Polițiștii au fost mobilizați la intrările în oraș și nicio mașină nu avea voie să intre în municipiu. Era permis doar accesul autoturismelor care aduceau oameni la mitingul PSD.

Poliția Locală Târgoviște a anunțat măsurile luate prin intermediul unui comunicat. Între orele 10.00 și 16.00, au fost închise circulaţiei nu mai puțin de 14 străzi din municipiu.

„Având în vedere adunarea publică ce se va desfăşura în data de 19.05.2019, Poliţia Locală Târgovişte informează că, pentru realizarea dispozitivului şi asigurarea măsurilor de afluire şi defluire, mai multe străzi vor fi închise circulaţiei rutiere în intervalul orar 10,00 – 16,00. (…) Restricţiile de circulaţie se realizează conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicată. Dispozitivul de protecţie va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la această adunare”

De asemenea, oamenii au fost sfătuiți să aibă o conduită preventivă.

„Adoptaţi o conduită preventivă! Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observaţi persoane cu un comportament agresiv, îndepărtaţi-vă de acestea şi informaţi efectivele din dispozitivele de ordine publică. Nu intraţi în discuţii contradictorii! Nu consumaţi băuturi alcoolice, mai ales în locurile publice! Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!”.

Unul dintre șoferii din Târgoviște a postat pe Facebook un filmuleț în care arată că polițiștii cereau parolă pentru intrarea și ieșirea în oraș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI