Medicul Monica Pop, avertisment pentru români. Ce s-a întâmplat în starea de urgență

Medicul Monica Pop, avertisment pentru români. Ce s-a întâmplat în starea de urgență
Medicul Monica Pop, avertisment pentru români. Ce s-a întâmplat în starea de urgență. avantaje.ro

Monica Pop, renumitul medic oftalmolog, a avut o reacție dură la adresa autorităților pe pagina proprie de socializare. Aceasta spune că prețurile la alimentele de bază au crescut în timpul stării de urgență și consideră că ar fi trebuit să existe un ordin de plafonare a acestora.

Medicul Monica Pop, revoltată de ce s-a întâmplat pe durat stării de urgență

Monica Pop este revoltată pentru că prețurile la alimente au crescut în timpul stării de urgență. De asemenea, renumitul medic oftalmolog spune că empatia nu există, decât cu mici ecxcepții.

Poporul a așteptat în perioada grea de urgență-alertă un ordin de plafonare a prețurilor la alimente! Din păcate, prețurile au crescut în situația în care veniturile, se știe, au scăzut. Am crezut mereu în empatie, în solidaritatea românilor la greu. Ea există, dar cu mari excepții! Magazinele au avut vânzări ca niciodată! Cu toate astea, prețurile au tot crescut în loc să rămână pe loc! Aș fi vrut să văd măcar un supermarket în care preţurile la alimentele de bază să fi scăzut măcar cu 5 bani! Nu cred ca există, în lunile de urgență-alertă! Deşi se ştia bine că veniturile românilor au scăzut!!! Ştiu toţi!

Medicul Monica Pop, avertisment pentru români. Ce s-a întâmplat în starea de urgență
Medicul Monica Pop, avertisment pentru români. Ce s-a întâmplat în starea de urgență. Sursa foto: evz.ro

Lumea s-a schimbat în rău

Unii chiar și-au pierdut locurile de muncă! Dar nimeni nu a pus această problemă! Nu trebuia??!!Lumea s-a transformat…în rău?! Înţeleg că au crescut preţurile şi la medicamente? Dacă există excepții, le cer scuze! Aș dori mult să am cui! „Banii” nu au nici empatie, nici înțelegere, nimic! S-a văzut! Neomenie… Dezinteres… sau ce?„, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, în aprilie, președintele Klaus Iohannis Spunea că pe durata stării de urgență se pot plafona prețurile la medicamente, alimente, gaze naturale și carburanți. În schimb, preţurile produselor alimentare de bază au crescut din martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI