Medicii au luat o decizie de urgență. Organele lui Mario Iorgulescu ar fi început să cedeze

Medicii au luat o decizie de urgență. Organele lui Mario Iorgulescu ar fi început să cedeze

Decizie neașteptată în cazul lui Mario Iorgulescu. Medicii de la Spitalul Elias au făcut primele dezvăluiri despre evoluția stării de sănătate a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Din păcate, părinții băiatului au primit vești crunte. Organele sale ar fi început să cedeze. Ce au decis medicii, pentru a-i salva viața?

Organele lui  Iorgulescu Jr. ar fi început să cedeze

Cu toate că s-a zvonit că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătățit, se pare că nu este deloc așa, ba chiar totul se petrece la extremă. Conform evz.ro, organele interne ale tânărului au dat semne că ar ceda, iar prima măsură luată de medici a fost să-l treacă pe dializă. Mario se află internat la Spitalul Elias încă de pe 8 septembrie, ziua tragică în care acesta i-a luat viața altui tânăr în accidentul provocat de el.

Fiul președintelui LPF se afla pe șoseaua Chitilei în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-o altă mașină în care se afla Dani Vicol. Amintim că s-a dovedit faptul că Mario consumase alcool și cocaină, conform probelor prelevate imediat după ce acesta a ajuns pe mâna medicilor. Victima lui Iorgulescu Jr. a fost aruncată la 20 de metri, iar din cauza impactului a murit pe loc. Surse din instituția medicală susțin că „riscul de deces ar fi crescut fulminant” în cazul supraviețuitorului din accidentul rutier violent.

Organele interne ale lui Mario Iorgulescu ar fi început să cedeze. Ce decizie au luat medicii?
Organele interne ale lui Mario Iorgulescu ar fi început să cedeze. Ce decizie au luat medicii?

„Durerea noastră este mare”

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată”
Gino Iorgulescu

Potrivit Cancan.ro, în cursul zilei de luni, un preot a fost văzut la ușa salonului în care este internat Mario Iorgulescu. Oamenii s-au gândit la tot ce este mai rău, mai ales că starea tânărului nu este una foarte bună.