Medicii au făcut anunțul despre starea lui Mario Iorgulescu, în ziua înmormântării victimei sale. Ce se întâmplă la Spitalul Elias

Medicii au făcut anunțul despre starea lui Mario Iorgulescu, în ziua înmormântării victimei sale. Ce se întâmplă la Spitalul Elias
Medicii au anunțat că Mario Iorgulescu se află internat la Terapie Intensivă

Medicii de la Spitalul Elias au făcut un nou anunț cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se află în continuare internat la Terapie Intensivă, după tragicul accident rutier în care a fost implicat duminică și în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

Medicii au anunțat că Mario Iorgulescu se află internat la Terapie Intensivă

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nişte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a fost implicat într-un grav accident de circulație în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, și-a pierdut viața. Mario Iorgulescu a fost transportat în stare gravă la spital și internat la terapie intensivă.

Anchetatorii au anunțat că Mario Iorgulescu consumase alcool și droguri înainte de a se urca la volan. Acesta a avut o alcoolemie de de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua, fiind depistat pozitiv și cu cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat pentru Mediafax Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Joi, tânărul decedat în accidentul de circulație produs de Mario Iorgulescu a fost condus pe ultimul drum.