Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Anunțul medicilor de la Spitalul Elias

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Anunțul medicilor de la Spitalul Elias
Evoluția stării de sănătate a lui Mario Iiorgulescu. Ce au anunțat medicii de la Spitalul Elias?

Medicii care îl asistă pe Mario Iorgulescu la Spitalul Elias de când băiatul a venit de urgență cu răni grave au făcut anunțul! Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal are parte de schimbări în ceea ce privește starea de sănătate. Ce precizări a făcut Silviu Negoiță, purtătorul de cuvânt al instituției medicale?

Evoluția stării de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Fiul șefului LPF este în continuare în stare gravă la Spitalul Elias, instituție unde a ajuns de urgență, după accidentul rutier violent provocat de acesta. De pe data de 8 septembrie se luptă între viață și moarte, medicii neștiind ce să spună familiei sau cum să-l stabilizeze, dat fiind impactul răvășitor de care a avut parte, după accident. Amintim că Mario a luat viața unui tânăr cu aceeași vârsta ca el.

Victima, Dani Vicol, a fost înmormântată în cursul zilei de 12 septembrie, în orașul natal, alături de sora sa. Bărbatul a lăsat acasă doi copii și o familie extrem de îndurerată. Subliniăm că Mario avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, destul cât să-l bage în comă alcoolică, și consumase și cocaină în momentul în care a provocat accidentul. La început, medicii au fost foarte sceptici în privința stării de sănătate a băiatului care a supraviețuit. Acum, anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias i-a surprins pe părinții săi.

Evoluția stării de sănătate a lui Mario Iorgulescu
Evoluția stării de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Anunțul medicilor de la Spitalul Elias

Silviu Negoiță, purtător de cuvânt al instituției medicale la care a ajuns Iorgulescu după accident a clarificat și a infirmat zvonurile. Nu cu mult timp în urmă, s-a speculat faptul că Mario ar fi într-o stare mult mai bună. „Au apărut nişte zvonuri că, de fapt, el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a declarat Silviu  Negoiță, pentru mediafax.ro. Cu toate astea, s-au semnalat îmbunătățiri, pentru că Mario poate respira singur acum, dar încă se află la Terapie Intensivă.