Maurice Munteanu le-a lăsat fără cuvinte pe concurente la Bravo, ai stil. Și Ilinca Vandici a fost mirată

Maurice Munteanu le-a lăsat fără cuvinte pe concurente la Bravo, ai stil. Și Ilinca Vandici a fost mirată
Maurice Munteanu, anunț pentru concurentele de la show-ul de la Kanal D

Maurice Munteanu le-a lăsat pe concurentele show-ului de modă fără cuvinte. Și Ilinca Vandici a rămas fără reacție la anunțul celebrului jurat de la emisiunea ‘Bravo, ai stil’. Ce le-a spus tuturor chiar la începutul unei ediții?

Maurice Munteanu, anunț tranșant pentru concurentele de la ‘Bravo, ai stil’

Maurice Munteanu a venit cu o decizie fără precedent în ediția de vineri seară a show-ului ‘Bravo, ai stil’. Concurentele și prezentatoarea proiectului au rămas fără cuvinte. Juratul vrea să fie din ce în ce mai drastic atunci când vine vorba despre ținutele vedetelor, iar acum face un anunț special și în premieră.

Maurice a ținut să intervină chiar la începutul ediției, imediat după defilarea doamnelor și domnișoarelor. Ilianca a sesizat că ceva s-a întâmplat cu acesta, ulterior l-a luat la întrebări.

Cel de la masa juriului a mărturisit că este pregătit să taie în carne vie și să nu mai închidă ochii în fața vreunei greșeli pentru că au trecut multe luni de la începutul competiției și până acum, lucru care ar trebui să indice faptul că fetele sunt mai atente la detalii și au învățat din greșeli.

Bărbatul a subliniat că nu va mai ține cont de alte calități ale unei concurente în cazul în care aceasta nu va avea un număr bun per total, ci va puncta în ansamblu modul în care se prezintă fiecare în parte.

„Vreau să se înțeleagă că la aceasta emisiune se presupune că facem performanță”

„Având în vedere că au trecut destul de multe luni din aceasta competiție și având în vedere că până acum, noi tot spuneam chestii de genul asta nu prea îmi place, dar ai avut un moment frumos, nu prea îmi place, dar mama ta e la fel de drăguță că tine, nu prea îmi place, dar ochii tai, vocea ta, talentul tău…nu stiu ce…cel puțin, în ceea ce mă privește n-o să se mai întâmple.

Mă voi uita la chestiuni elementare de tipul daca se potrivește ținută cu coafura sau pantofii cu geanta. Încep de azi pentru că acestea sunt niste ABC-uri. Daca noi nu știm să potrivim pantofii cu geanta sau colierul cu geanta.

Nu mi se mai pare fair, vreau să se înțeleagă că este o competiție despre stil și vreau să se înțeleagă că la aceasta emisiune se presupune că facem performanta în styling. Nu că plecam de acasă și ne punem o rochiță pe noi sau ne punem ceva ce ne vine așa simpaticut. Nu mă interesează simpaticutul, mă interesează persoanele care fac performanta în styling”, a declarat Maurice Munteanu în timpul show-ului de aseară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI