Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, la un pas de moarte în Dubai. A fost operat de două ori. EXCLUSIV

Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, la un pas de moarte în Dubai. A fost operat de două ori. EXCLUSIV
Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, la un pas de moarte în Dubai.

Matei Stratan își iubește enorm fiica pe care o are cu Mădălina Ghenea și, de fiecare dată când are ocazia, merge să petreacă timp cu aceasta, dat fiind faptul că micuța locuiește în Italia și nu a mai fost de ceva ani în România. Recent, fostul iubit al actriței a fost în Dubai, acolo unde Mădălina se afla în vacanță cu Charlotte, iar vizita acestuia s-a terminat pe un pat de spital.

Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, la un pas de moarte în Dubai

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au iubit timp de trei ani, iar în 2017, actrița a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Charlotte. În loc să ajungă în fața altarului, relația dintre cei doi nu a mai durat mult, iar Mădălina a ales să își ia fiica, născută în România, și să se mute din nou în Italia. Cum și tatăl micuței o iubește enorm, acesta merge să o viziteze de fiecare dată când are ocazia și să petreacă vacanțele cu ea, în Italia.

Nevoit să țină regim

În urmă cu doar câteva luni, fostul iubit al actriței a fost în Dubai, acolo unde Mădălina se afla în vacanță cu Charlotte, iar vizita acestuia s-a terminat pe un pat de spital. Matei Stratan s-a simțit foarte rău și a fost internat, după ce ajunsese să scuipe sânge.

„Mădălina l-a ajutat să meargă la un doctor foarte bun, pentru că ea avea ceva cunoștințe acolo. Probabil din cauza stresului și a oboselii, Matei a făcut o criză gravă de ulcer, scuipa sânge și se simțea foarte rău.

A fost internat și a suferit două intervenții chirugicale. Acum se simte bine, e încă sub tratament, și trebuie să țină regim o bună perioadă de timp”, a povestit pentru impact.ro o persoană apropiată celor doi foști iubiți.

Și Mădălina Ghenea a ajuns la spital

La rându-i, recent, și Mădălina Ghenea a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău. Ea fost nevoită să ia o pauză din activitatea profesională, actrița anulându-și mai multe contracte, din cauza stării sale de sănătate.

„Din păcate, nu mă simt foarte bine. Îmi cei scuze tuturor, dar nu voi putea să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să-mi anulez toate angajamentele de muncă. Am lucrat non-stop timp de opt luni, fără nicio zi liberă și cred că corpul meu strigă disperat după o  pauză.

Voi renunța la instagram și whatsapp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând”, a scris aceasta, recent, pe pagina sa de socializare, atașând o fotogafie din care rezultă că românca a ajuns pe perfuzii, în spital.

Cu ce se ocupă Matei Stratan

Matei Stratan, fostul iubit Mădălinei Ghenea, provine dintr-o familie bogată. Milionarul Dan Stratan, tatăl său, are o avere estimată la 250 de milione de euro, aflându-se în topul celor mai bogați români, iar familia sa locuiește într-o vilă de 20 de milioane de euro în capitală. Pe lângă alte multe proprietăți, și un yacht, familia deține și un parc auto impresionat, cu limuzine de lux.

Cu toate acestea, Matei Stratan lucrează în propria sa companie, are un salariu și în paralel, face și muzică pentru filme. A luat chiar și un premiu Goppp, în urmă cu doi ani, iar în prezent realizează fundalul sonor pentru un documentar, potrivit propriilor sale mărturisiri făcute petru impact.ro.