Maşina în care se afla ÎPS Teodosie gonea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Ce au descoperit poliţiştii când au oprit autoturismul

Maşina în care se afla ÎPS Teodosie gonea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Ce au descoperit poliţiştii când au oprit autoturismul
Maşina în care se afla ÎPS Teodosie gonea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui

Mașina în care se afla ÎPS Teodosie gonea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Polițiștii au oprit o mașină cu număr de Suceava, care a fost înregistrată pe radar rulând cu viteza menționată anterior. Polițiștii i-au reținut permisul șoferului, potrivit regulilor din Codul Rutier. Ce au descoperit polițiștii când au oprit autoturismul.

Maşina în care se afla ÎPS Teodosie gonea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui

Mercedesul în care se afla ÎPS Teodosie gonea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere șoferului. ÎPS Teodosie se afla pe locul din dreapta, spre uimirea polițiștilor. Mercedesul gonea pe autostradă, în sensul de mers către Constanța.

Azi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, înregistrat cu aparatul radar cu o viteză de 235 km/h.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.900 de lei și i-a fost reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. Conform Antena 3, şoferul se numeşte Mihăiţă Sadâca.

De precizat este că purtătorul de cuvânt la Arhiepiscopie, Eugen Tănăsescu a transmis că nu poate comenta pe această temă, deoarece „nu cunoaște datele”.

Una dintre amenzile primite de ÎPS Teodosie pentru nerespectarea carantinei, anulată de Judecătoria Constanța

Despre ÎPS Teodosie, amintim că în luna ianuarie a fost sancționat de trei ori pe motiv de nerespectare a carantinei impusei în urma pandemiei de coronavirus, acesta continuând să participe la diverse manifestări publice.

Una dintre amenzi a fost anulată de Judecătoria Constanța.

„ÎPS Teodosie, amendat de catre poliţia din Constanţa că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, câştigă procesul cu Politia Română şi anulează amenda de 1000 de lei, dar se şi constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleza Cazinoului din Constanţa a fost săvârşită în mod legal.

Procesul l-am pornit în ianuarie, iar în opt luni de zile am reuşit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept şi izolat în mod abuziv”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis. 

În acea zi, el a fost văzut pe Faleza Cazinoului unde a participat la un eveniment public. Judecătoria Constanţa a admis în parte plângerea formulată de Teodosie Petrescu împotriva Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

„Anulează în parte procesul verbal seria PF nr. 0089507 din data de 24.01.2022, cu referire la contravenţia prevăzută şi sancţionată de art. 65 lit. i) şi art. 66 lit. b) din Legea nr. 55/2020, pentru care s-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 1.000 lei. Menţine în rest procesul verbal ca legal şi temeinic. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel de depune la Judecătoria Constanţa”, conform instanței.

Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Urmăriți Playtech.ro și pe