Mașina Aston Martin condusă de Mario Iorgulescu părea să aibă o problemă. Ce acte deținea fiul lui Gino Iorgulescu

Mașina Aston Martin condusă de Mario Iorgulescu părea să aibă o problemă. Ce acte deținea fiul lui Gino Iorgulescu
Detalii neștiute despre mașina lui Mario Iorgulescu. Ce acte deținea tânărul?

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum începe să se deslușească. Detalii șocante despre mașina morții ies la iveală. Ce acte deținea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim că totul s-a produs după ce tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 de ani.

Detalii neștiute despre mașina condusă de Mario Iorgulescu

Tragedia produsă de Mario Iorgulescu abia acum pare că se deslușește. Detalii șocante și neștiute despre autovehiculul care i-a adus moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani au ieșit acum la iveală.  Fiul șefului LPF a achitat 300.000 de euro pentru mașina sa și nu apucase încă să o asigure, astfel că circula cu numerele roșii încă.

Amintim că Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că, în cursul zilei duminică dimineață, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autovehicul, în jurul orei 13:00. Din păcate, în urma impactului extrem de puternic, mașina în care a intrat Mario Iorgulescu a murit pe loc, iar cea condusă de acesta a luat foc. Fiul șefului LPF a putut fi extras la timp din autovehicul și a fost dus în stare gravă, insonștient și intubat, la spitalul Elias.

Detalii șocante despre mașina lui Mario Iorgulescu
Detalii șocante despre mașina lui Mario Iorgulescu

Fiul șefului LPF a mai distrus un bolid în trecut?

Bolidul de lux al lui Mario Iorgulescu a fost ridicat doar cu o săptămână înainte de tragedie din reprezentanța din București, conform cancan.ro. Mașina marca Aston Martin DBS a costat 300.000 de euro, avea numere roșii și nu era asigurată. De asemenea, sursa citată a mai spus că Mario Iorgulescu ar mai fi distrus un autovehicul marca Nissan GT-R de 120.000 de euro în anul 2016. La acel moment, Mario se afla la studii în Geneva.

”Evoluția pacientului , internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”
Mugur Ardelean, managerul Spitalului Elias