Ce preț are și cât de puternică este mașina Aston Martin pe care o conducea Mario Iorgulescu

Ce preț are și cât de puternică este mașina Aston Martin pe care o conducea Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin. Prețul mașinii ajunge și la 300.000 de euro

Mario Iorgulescu a produs, duminică dimineața, un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) se afla la volanul unui bolid Aston Martin în momentul în care a scăpat controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un autoturism Audi care venea din sens opus.

Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin. Prețul mașinii ajunge și la 300.000 de euro

Fiul fostului președinte al LPF conducea un Aston Martin DBS, model produs între anii 2008 și 2012, care are un motor V12 de 517 CP și care poate accelera până la 100 km/h în doar 3,4 secunde. Autoturismul s-a făcut praf în urma impactului, astfel că nu este foarte clar ce model conducea tânărul, dar cel mai probabil este vorba despre Aston Martin DBS Superleggera.

Motorul bi-turbo de 5,2 litri dezvoltă 725 CP şi 900 Nm și atinge 100 km/h în 3,4 secunde. Aston Martin DBS Superleggera atinge o viteză maximă de 340 km/h și are șasiul din aluminiu preluat de la modelul DB11. La fel ca și sistemul de propulsie, șasiul poate fi setat în modurile GT, Sport și Sport Plus.

 

Potrivit martorilor aflați la fața locului în momentul producerii accidentului de circulație de pe Șoseaua Chitila, mașina în care se afla Mario Iorgulescu ar fi rulat cu o viteză de 240 km/h. Tânărul de 24 de ani aflat în autoturismul Audi, care era tatăl a două fetițe, nu a avut nicio șansă în momentul impactului.

În urma accidentului, Mario Iorgulescu a fost grav rănit și transportat de urgență la un spital din Capitală. Medicii au anunțat, luni, că starea lui de sănătate este lent favorabilă. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui. Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În plus, a rămas și fără permisul de conducere.