Mărturisirea suprinzătoare a Lidiei Buble despre soția lui Mihai Petre. Ce s-a aflat acum despre Elwira. Fanii au rămas uimiți

Mărturisirea suprinzătoare a Lidiei Buble despre soția lui Mihai Petre. Ce s-a aflat acum despre Elwira. Fanii au rămas uimiți
Ce mărturii a făcut Lidia Buble despre soția lui Mihai Petre?

Seara de marți a debutat cu o surpriză pentru fanii emisiunii ‘Asia Express’. Un schimb de perechi a recalculat strategiile concurenților aflați în cel mai greu proiect de aventură din România. Ce a spus Lidia Buble despre Elwira Petre?

Lidia Buble, mărturii surprinzătoare despre Elwira Petre

Telespetatorii au urmărit în număr mare noile ediții ale emisiunii ‘Asia Express’. Strategiile tuturor s-au schimbat din moment ce echipele s-au amestecat între ele. Provocarea tuturor a fost și mai mare după ce producătorii au decis să le pună bețe în roate și să îi cupleze cu alți parteneri față de cei cu care au venit în această aventură.

‘Drumul Împăraților’ a devenit unul mai antrenant în ediția de marți seară în jocul pentru amuletă. Pentru beneficiul suprem au luptat Mihai Petre cu Cosmin Natanticu și Elwira Petre cu Lidia Buble. Misiunile au fost grele, iar finalul a fost în favoarea echipei formate din fete. Lidia a spus ulterior că Elwira este piatra de temelie a echipei din top din cadrul show-ului, nu Mihai Petre așa cum crede toată lumea.

”Elwira e peste Mihai în momentul acesta! Toată lumea spune Mihai Petre, Mihai Petre, vă spun eu, este de fapt Elwira, e foarte războinică! Eu mă bucur că am reușit să câștigăm o amuletă în formula asta”, a mărturisit Lidia.

„Aici a fost toată lumea în ceață”

Lucrurile se complică în Georgia, cursele devin din ce în ce mai grele, iar tensiunile se adună în toate echipele care ușor se apropie de epuizare. Cu toate astea, participanții au susținut în câteva rânduri că se simt mai bine în acest loc pentru că găsesc mai multe persoane care știu limba engleză care să le ajute în găsirea unor locații.

Deisgur că acest lucru le facilitează și șederea în casele localnicilor și modalitatea de a-și căuta alimente. Amintim că toți cei care au acceptat această provocare trebuie să respecte reguli stricte. Niciunul din concurenți nu are la dispoziție bani sau telefon mobil.

”Aici a fost toată lumea în ceață. Mi-am făcut un plan cu Eliza și am spus că dacă ajungem la ultima șansă împreună vom trage amândouă ca pentru echipele noastre”, va mărturisi Estera Buble.

Diseară, clasamentul va fi stabilit într-o nouă manieră: ”Toată noaptea m-am gândit la ce o să se întâmple. Nu știam cum o să fie, cum se va calcula. Ne-am gândit că poate intră două perechi la imunitate. Nu îmi mai simțeam brațele, abia așteptam să ne spună Irina verdicul”, va spune Elwira Petre, conform unui comunicat Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI