Mărturia tulburătoare a fostei soții a lui Mihai Constantinescu: ‘Prezența inefabilă din viața mea’ (exclusiv)

Mărturia tulburătoare a fostei soții a lui Mihai Constantinescu: ‘Prezența inefabilă din viața mea’ (exclusiv)
Mărturia tulburătoare a fostei soții a lui Mihai Constantinescu

Vineri se împlinesc doi ani de la moartea lui Mihai Constantinescu. Mormântul său de la Cimitirul Ghencea Militar este acoperit cu flori, semn că nu a fost uitat.

Mărturia tulburătoare a fostei soții a lui Mihai Constantinescu

Confesiunile primei soții ale lui Mihai Constantinescu, Mihaela, sunt răvășitoare.

”Îmi este foarte greu să trăiesc fără Mihai. Îl caut și îl găsesc în amintirile noastre, amintiri pe care nu ni le poate fura nimeni, nici măcar moartea. Dar nu este destul. Mi-e dor de ochii lui, de zâmbetul lui, de vocea lui. Mi-e dor să îl sun și să îi scriu un mesaj la care să îmi răspundă. Mihai nu va fi niciodată o amintire.

El a fost, este si va fi întotdeauna o prezență inefabilă în viața mea. Unicitatea lui mi-a marcat existența și îl voi iubi întotdeauna. Am trăit împreună o poveste de iubire unică, care ne-a permis să nu ne despărțim niciodată… Îi port iubire și recunoștință și îi îmbrățisez amintirea cu lacrimi, cu gânduri și cu sentimente eterne”, a spus aceasta pentru Impact.ro.

Mihaela Constantinescu: ”Voi face parastas”

Astfel, Mihaela se pregătește de parastasul de doi ani al lui Mihai Constantinescu. 

 ”Voi face parastas, la un azil de bătrâni, unde am făcut de fiecare dată. Voi merge la cimitir și voi depune o coroană de flori din mătase, așa cum îi duc mereu. Sunt atât de triste aceste zile…”, a mai declarat Mihaela Constantinescu.

Amintim că artistul vorbea cu detașare despre moarte, acum câțiva ani, într-un interviu pentru Antena Stars.

„Nu mă gândesc la moarte. Am zis că poate, undeva, cândva, ne vom întâlni într-o altă dimensiune. Există splendida vorbă că nu de moarte îmi este frică, ci de veșnicia ei.

Sunt extrem de multe teorii vizavi de moarte, de moartea clinică, ce au pățit cei care au fost în moarte clinică, cum au plecat pe acel tunel de lumină. Unii s-au întors și au spus, alții, nu. Sau probabil că asta e o activitate finală a creierului”.

Ce spunea artistul despre fosta lui soție

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu spunea despre Mihaela Constantinescu numai cuvinte de laudă.

 ”Faptul că oamenii pot să păstreze relații frumoase este minunat. Ce poate fi mai frumos? Avem o apariție într-o gară și o dispariție în altă gară. Între timp trebuie să fim buni, înțelepți, înțelegători”, mai spunea el, în același interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI