Decizii uluitoare luate de fostele soții ale lui Mihai Constantinescu. Ce fac femeile, la doi ani de la moartea artistului (exclusiv)

Decizii uluitoare luate de fostele soții ale lui Mihai Constantinescu. Ce fac femeile, la doi ani de la moartea artistului (exclusiv)
Decizii uluitoare luate de fostele sotii ale lui Mihai Constantinescu. Ce fac femeile, la doi ani de la moartea artistului (exclusiv)

Marele artist Mihai Constantinescu a plecat din această lume, acum doi ani, lăsând în urma sa multă durere și suferință. Industria muzicală este mult mai săracă după dispariția fizică a solistului adorat de milioane de români. Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu au luat decizii uluitoare, la doi ani de la moartea artistului. Nimeni nu se aștepta la o așa răsturnare de situație!

Ce au hotărât Mihaela și Simona, la doi ani de la moartea artistului

Compozitor și, în același timp, cântăreț, Mihai Constantinescu s-a bucurat de mare succes în România. Melodiile sale erau fredonate de milioane de fani, una dintre cele mai cunoscute piese fiind „O lume minunată”. De când s-a stins din viață, nimic nu mai e la fel. Până și fostele lui soții, care erau cândva prietene și se pozau alături de celebrul artist, acum se evită.

Atât Mihaela, cât și Simona au ales, după decesul artistului, să-și plângă separat suferința. Cele două foste soții ale lui Mihai Constantinescu se evită, mai ales la Cimitirul Ghencea, unde ambele vin să îi aprindă o lumânare.

Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu se evită

Nici la parastasul de doi ani, care va avea loc luna viitoare, Simona și Mihaela nu vor participa la aceeași slujbă de comemorare, semn că relația de amiciție s-a răcit foarte mult. Prima soție a lui Mihai Constantinescu va împărți din nou pachete la un cămin de bătrâni, în timp ce Simona va da de pomană oamenilor sărmani din cimitir.

”Nu s-au înțeles în privința tradiției, fiecare cu obiceiul ei”, au dezvăluit apropiații celor două femei îndoliate pentru Impact.

Luna viitoare, pe 29 octombrie, în cinstea marelui artist va fi organizat un parastas, așa cum cere tradiția. Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, fostele soții ale regretatului cântăreț, își vor plânge suferința separat, preferând să-l comemoreze fiecare în felul ei. Contactată de reporterii Impact, Mihaela Constantinescu a precizat ce gesturi emoționante face în amintirea fostului ei soț.

“Eu merg foarte des la cimitir, îi pun coroane din flori din mătase, iar la fiecare șase luni împart pachete cu mâncare și cu haine. Luna viitoare, la parastasul de doi ani, voi merge și cu un preot, la mormântul lui, ca să îi facem slujbă, așa cum este tradiția. Eu nu împart pachetele la cimitir, le duc la un cămin de bătrâni, acolo merg mereu să ajut.”, a declarat Mihaela.

Ce s-a întâmplat la slujba de parastas

Nici anul trecut, cele mai importante femei din viața lui Mihai Constantinescu nu au participat împreună la slujba de parastas. Întrebată, la momentul respectiv, dacă Mihaela a venit la parastas, Simona Secrier declara:

“Doamna nu a ajuns, deși a fost invitată.”

Mihaela a ajuns la cimitir, însă după terminarea slujbei, pentru a evita întâlnirea cu ultima parteneră a lui Mihai Constantinescu. A adus un braț de flori, dar și o coroană cu flori din mătase, așa cum obișnuiește să-i aducă des la mormânt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI