Marș Colectiv, la 4 ani de la tragedie. Mesaj important de la Brigada Rutieră

Brigada Rutieră a făcut un anunț, legat de această miercuri, când va fi organizat un marș de comemorare a tragediei din Colectiv. Se împlinesc 4 ani de la noaptea cumplită care i-a schimbat pentru totdeauna pe români, din octombrie 2015. Marșul comemorativ va începe la ora 18:30, din Parcul Unirii, din București. Autoritățile au făcut anumite recomandări și pentru șoferii din Capitală.

Marș Colectiv, la 4 ani de la tragedie. Mesaj important de la Brigada Rutieră

Marș Colectiv, la 4 ani de la tragedie. Mesaj important de la Brigada Rutieră
Astăzi, pe 30 octombrie 2019, se vor comemora 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu o mai mare prudență, dar și să evite să se deplaseze prin respectiva zonă, din centrul orașului, transmit cei de la Mediafax. În seara de 30 octombrie 2019 vor fi organizate câteva activități, în memoria victimelor de la clubul Colectiv. Evenimentul poartă denumirea de „4 Ani de la Colectiv”, iar Brigada Rutieră a informat că totul va debuta și se va derula după un program strict, începând cu ora 18:30.

Adunarea generală a participanților se va face în Parcul Unirii, localizat pe trotuarul dinspre Magazinul Unirea, în centrul Capitalei. De asemenea, între orele 19:30 și 20:30, marșul comemorativ va urma și traseul Parc Unirii, de pe trotuarul dinspre magazinul Unirea, cu  traversarea intersecției Bd. I.C. Brătianu cu Bd. Unirii – Pod Șerban Vodă – Splaiul Unirii – Str. Bucur, cu oprire în Piața Bucur. Mai mult, între orele 20:30 și 23:00, vor exista și activități comemorative în Piața Bucur.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să evite deplasarea în zonă și să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, anunță oficialii de la Brigada Rutieră.

4 ani de la tragedia din clubul Colectiv

Data de 30 octombrie e una neagră pentru România, pentru că în urmă cu 4 ani de zile s-a produs unul dintre cele mai grave accidente din țara noastră, de după anul 1989. A depășit chiar și accidentul aviatic de la Balotești, produs în 1995, și soldat cu 60 de morți. Au murit 26 de persoane în incinta clubului, dintre care una a decedat în drum spre spital. Alte 186 de persoane au fost rănite, din care 146 au fost spitalizate. Totalul victimelor care au decedat a fost de 64 de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI