Marian Godină, reacţie dură după ce pompierii s-au plâns că sunt acuzaţi “pe nedrept” în cazul Colectiv.

Marian Godină, reacţie dură după ce pompierii s-au plâns că sunt acuzaţi “pe nedrept” în cazul Colectiv.

Polițistul Marian Godină a avut o reacție dură, pe care a postat-o pe Facebook, după ce pompierii s-au plâns că sunt acuzați ”pe nedrept” în cazul Colectiv.

Cazul Colectiv. Marian Godină, reacţie dură după ce pompierii s-au plâns că sunt acuzaţi “pe nedrept”

Vineri, 30 octombrie 2015, club Colectiv, Sector 4, București, cel mai grav incendiu din România și cel mai grav accident din țară de după 1989. Astăzi, la 4 ani de la tragedia în urma căreia 64 de oameni nu mai sunt, vina încă se dă din mână în mână. Ziarul Libertatea a publicat, recent, o înregistrare realizată de un pompier în ziua fatidică. Au urmat discuții, șefi chemați pe la televizor ori diferiți oameni pentru a-și da cu părerea. Duminică, aceeași publicație a intrat în posesia unei înregistrări audio.

Este vorba despre o discuție de la începutul lunii octombrie între reprezentanții victimelor de la Colectiv și ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Oficialul le transmite reprezentanților victimelor de la clubul Colectiv că a fost mustrată de Nicolae Bănicioiu, ministru al Sănătății la vremea tragediei, și de secretarul de stat Raed Arafat, pentru că a furnizat magistraților documente despre transportul în străinătate al răniților de la Colectiv fără să-i informeze.

”Ați mințit!”

Cele întâmplate au pus pe foc mulți oameni, printre care și pe Marian Godină, care și-a spus părerea pe contul său de Facebook. Mesajul său începe și se termină cu ”Lasă-i, în pu*a mea!” la „dă-vă-ți în pu*a mea”, un limbaj folosit de autorități; limbaj pe care, ulterior, l-au negat, deși există probe că lucrurile au stat diferit.

„Așa e, meseria de pompier e una nobilă și merită toată aprecierea noastră, tocmai de aceea reprezintă cea mai apreciată armă din MAI. Doar că nu era vorba despre pompieri, nu-i arată nimeni cu degetul pe ei.
Vă arată pe voi, cei care, prin acea conferință de presă, ați mințit că acea înjurătură nu a existat, reușind astfel să o transformați din „lasă-i, în pu*a mea” în „dă-vă-ți în pu*a mea””, este o parte din mesajul lui Godină.

Urmăriți Playtech.ro și pe