Marius Șumudică tună și fulgeră: „Sunt aici de 9 meciuri și nu am văzut asta” VIDEO

Marius Șumudică tună și fulgeră: „Sunt aici de 9 meciuri și nu am văzut asta” VIDEO
Marius Șumudică e într-o situație dificilă cu Malatyaspor, dar nu și-a pierdut nimic din repertoriul dramatic de manifestări

Marius Șumudică tună și fulgeră. Tehnicianul român nu a reușit să mai „guste” victoria în campionat de 8 partide. În meciul disputat joi, pe teren propriu, contra fostei sale echipe, Kayserispor, elevii românului au „scos” doar un egal. Malatyaspor a fost egalată în prelungiri, după ce a condus cu 2-0. Marius Șumudică a dat un adevărat recital actoricesc pe marginea terenului, pentru ca la final să fie martorul furiei propriului patron la adresa brigăzii de arbitri.

Marius Șumudică tună și fulgeră

Marius Șumudică tună și fulgeră: Tehnicianul român de la Malatyaspor a făcut de toate la echipa din Super Lig. A dansat, s-a certat cu arbitrii, a fost suspendat, a fumat la tribuna oficială și a avut chiar ș o tentivă de demisie. Joi, în schimb, Marius Șumudică și-a trecut în registrul dramatic și alte gesturi.

Echipa lui Marius Șumudică a făcut doar egal, scor 2-2, cu Kayserispor, una dintre fostele formații ale românului, în poarta căreia apără Silviu Lung Jr. După 7 partide fără victorie, fanii grupări lui Șumudică sperau într-o victorie. Cu atât mai mult cu cât situația din clasament e dramatică, echipa aflându-se pe locurile de retrogradare.

Marius Șumudică a dat din nou un adevărat recital. După primul gol marcat de elevii săi, în minutul 25, antrenorul de 50 de ani a pus fruntea în pământ, ca într-o rugăciune musulmană, apoi a dat cu fesul de pământ. Imaginile au devenit virale în mediul online.

„Sunt aici de 9 meciuri și nu am văzut asta”

Marius Șumudică n-a avut parte de bucuria victoriei. Deși au condus cu 2-0, elevii săi au fost egalați în prelungirile partidei. Dar, la 2-1, cei de la Malatyaspor au cerut vehement un penalty neacordat de arbitru. Acest lucru a declanțat furia președintelui clubului, Adil Gevrek. Acesta a pătruns pe teren la finalul întâlnirii pentru a-i cere socoteală arbitrului.

Lucrurile puteau degenera fără intervenția jucătorilor, oficialul lui Malatyaspor fiind extrem de nervos. Abia după aproximativ 20 de minute de la fluierul final brigada care a condus partida, în frunte cu Adil Gevrek, a plecat la vestiare.

Marius Șumudică și-a exprimat indignarea după terminarea partidei.

„Sunt aici de 9 meciuri, nu i-am văzut nici măcar o dată pe arbitri mergând la VAR. Am revăzut faza respectivă de 10 ori. A fost 100% penalty, dar nici măcar nu s-au dus la VAR. Jucăm acasă. Toată lumea vede ce se întâmplă. Nu se iau decizii corecte. Jucătorii mei se enervează, au dreptate. Jucătorii au dreptate să fie supărați. Toți au familii. Dacă se dădea penalty, poate că meciul s-ar fi rupt acolo. Nu au făcut-o și am pierdut 2 puncte din cauza unei decizii proaste”, a spus Șumudică, citat de fanatik.tr.

„Acum trebuie să revenim și să credem”

Dar Marius Șumudică a dat fuga și pe contul de Twitter unde a debutat acum câteva zile în dorința de se apropia de fanii echipei. El a făcut cîteva postări menite să-i domolească și să le dea speranțe suporterilor.

„E greu pentru jucători, pentru suporteri, pentru club să pierdem o victorie în acest fel. Este extrem de dificil. Am luptat din greu pentru cele trei puncte și am fost foarte aproape să ieșim de pe gazon fericiți. Ne-am creat foarte multe șanse. Acum trebuie să revenim și să credem.

Mulțumim tuturor fanilor care au susținut echipa astăzi din tribune sau de acasă. Am avut multe șanse în partea secundă, dar am avut ghinion”, a scris, printre altele, Marius Șumudică, în engleză, pe Twitter.

Malatyaspor ocupă acum antepenultimul loc în clasament, cu doar 15 puncte adunate după 18 etape. Echipa sa va avea un meci dificil, duminică, 26 decembrie, pe terenul celor de la Fenerbahce. Ultima partidă a anului e programată pe 30 decembrie, în 16-imile Cupei Turciei, unde elevii lui Marius Șumudică vor da piept cu Bandirmaspor, echipă din liga secundă turcă.