22 dec. 2021 | 17:14

Marius Șumudică, spectacol pe o rețea de socializare. Cum vorbește limba engleză antrenorul de la Malatyaspor VIDEO

Sport
Marius Șumudică, spectacol pe o rețea de socializare. Cum vorbește limba engleză antrenorul de la Malatyaspor VIDEO
Marius Șumudică încearcă să se reîmpace cu fanii echipei sale comunicând cu ei prin intermediul unei rețele de socializare

Marius Șumudică, spectacol pe o rețea de socializare. Antrenorul român de la Malatyaspor trece printr-o perioadă dificilă. Echipa are 7 meciuri fără victorie și a ajuns pe penultimul loc în prima ligă din Turcia. Șumudică e contestat puternic de fanii formației sale, așa că a încercat o strategie de împăcare cu ei. Tehnicianul de 50 de ani și-a făcut cont pe o rețea de socializare, deși nu este un fan al acestora.

Marius Șumudică, spectacol pe o rețea de socializare

Marius Șumudică, spectacol pe o rețea de socializare. Antrenorul de la Malatyaspor a fost la un pas să se despartă de gruparea din Turcia. El și-a oferit demisia după partida cu Rizespor, scor 0-1, dar conducerea clubului i-au respins-o. În schimb, fanii îl contestă tot mai virulent, inclusiv prin proteste în stradă, conform Playsport.

Marius Șumudică și echipa sa n-au mai cunoscut victoria în campionat de 7 etape, în care nu au adunat decât 2 puncte. Malatyaspor a ajuns pe penultimul loc în clasament, cu doar 14 puncte, cu 4 mai puțin decât primul care asigură salvarea de la retrogradare.

Marius Șumudică a decis că e momentul să abordeze o altă cale pentru a se reapropria de fanii formației. Deși s-a declarat împotriva rețelelor de socializare, tehnicianul și-a făcut cont pe Twitter. El a făcut primele postări, îndemnând suporterii să creadă în viitorul grupării favorite și, de asemenea, să fie prezenți la meciul de joi, 23 decembrie, contra celor de la Kayserispor.

Cum vorbește limba engleză antrenorul de la Malatyaspor

Marius Șumudică este renumit pentru faptul că vorbește cu presa turcă și la conferințele de presă în limba portugheză. Nu cunoaște limba turcă, iar translatorii turci pe care-i are la dispoziție se pare că nu cunosc româna. În schimb, Șumudică a învățat limba lui Cristiano Ronaldo în cei doi ani în care a activat ca jucător la Maritimo Funchal. Șumi s-a transferat în 1999, după ce a luat titlul cu Rapid, la formația portugheză din Insula Madeira unde a jucat două sezoane.

Marius Șumudică a ales, de această dată, comunicarea în limba engleză. El a făcut primele două postări doar prin mesaje scrise.

„Bună ziua. Iubesc și respect fanii fotbalului, jucătorii și presa. Pentru a putea ține legătura mai ușor, pentru a vă arăta pasiunea și aprecierea mea, am decis să îmi fac acest cont. Toate cele bune!”, a scris antrenorul român la „debutul” său pe Twitter, marți, semnând mesajul cu „Marius”.

El a revenit imediat cu o nouă postare, tot scrisă.

„Pregătim meciul de joi cu Kayserispor. Munca aduce rezultate. Suntem motivați și vrem să-i facem pe oameni fericiți. Noapte bună tuturor!”, a scris Șumudică în următorul mesaj.

„În vară vom fi fericiți”

Spectacolul a început în momentul în care Marius Șumudică a ales să posteze un clip video cu un mesaj adresat fanilor echipei pe care o antrenează. Vizibil stângaci în folosirea aparaturii de înregistrare, dar și în raport cu limba engleză, Marius Șumudică a făcut o postare video memorabilă, cu un accent stricat ce l-ar face invidios și pe Ion Iliescu.

„Mâine (n.r. – joi) este o finală pentru noi. Avem nevoie ca fanii să fie aproape de echipă, de mine, iar împreună vom obține un rezultat foarte bun. Până acum, n-am simțit pe nimeni împotriva mea sau a echipei. Nimeni n-a vorbit rău de Șumudică, de staff sau de jucători.

De aceea am un mare respect pentru suporteri, iar acum vă promit: Nu vă temeți! Veți vedea, suntem pe drumul cel bun, iar Malatya, cu Șumudică antrenor, nu va merge niciodată în liga a doua. Niciodată! Trebuie să credeți în noi, noi vom da tot ce avem mai bun pentru echipă, pentru oraș, pentru fani.

În vară vom fi fericiți pentru că am schimbat fața echipei și vom fi în prima ligă. În sezonul viitor, dacă vom continua împreună, vom avea un sezon mai bun decât acesta. Toate cele bune, vă iubesc și avem nevoie de voi”, a spus Marius Șumudică, după ce s-a chinuit să nimerească exprimarea în limba engleză.

Marius Șumudică a fost suspendat pentru 3 partide după ce a protestat la finalul partidei cu Galatasaray din etapa a 14-a. El și-a ispășit pedeapsa fiind prezent pe banca tehnică la înfrângerea din etapa trecută contra celor de la Rizespor. În 2020, Marius Șumudică a fost declarat „antrenorul anului” în Turcia, după performanțele obșinute pe banca celor de la Gaziantep care acum ocupă locul 14.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
EVZ.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Capital.ro
Orașul din România în care se construiește o fabrică nouă de pavele. Este lângă București și se va deschide în această toamnă
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro