14 dec. 2021 | 16:34

Decizia șocantă a lui Marius Șumudică. Ce anunț major le-a dat șefilor săi

Sport
Decizia șocantă a lui Marius Șumudică. Ce anunț major le-a dat șefilor săi
Marius Șumudică are viață grea la una dintre echipele modeste din prima ligă turcă, Malatyaspor

Decizia șocantă a lui Marius Șumudică. Tehnicianul român are viață grea la Malatyaspor. Echipa din prima ligă turcă are o serie de 6 meciuri fără victorie în campionat și ocupă antepenultimul loc în clasament. Marius Șumudică a privit neputincios ultimul eșec, unul categoric, 2-6 cu Alanyaspor și a luat o hotărâre extremă.

Decizia șocantă a lui Marius Șumudică

Decizia șocantă a lui Marius Șumudică. Antrenorul român și-a făcut un nume în Super League datorită rezultatelor obținute cu Gaziantep. Tehnicianul de 50 de ani a fost declarat chiar „antrenorul anului” în Turcia, în 2020. Dar, de atunci, s-au schimbat multe.

Marius Șumudică a revenit în Turcia după scurta și neplăcuta experiență de la CFR Cluj. Deși declarase că vrea să se lupte pentru titluri și trofee, el a acceptat să preia o echipă modestă din Super League, Malatyaspor. Curând, avea să descopere că a comis, poate, o mare greșeală.

„Eram fericit când am ajuns aici şi am văzut primul 11. Totuşi, când m-am uitat la ce rezerve am, am fost şocat. Toată lumea îmi spunea să nu semnez cu Malatyaspor că îmi voi distruge numele, după ce am avut succes la Gaziantep. Trebuie să transferăm jucători. Îmi este ruşine pentru că 10 dintre jucătorii noştri nu sunt de nivelul primei ligi! E nevoie de cel puţin 6 transferuri pentru a nu retrograda!”, a declarat Marius Șumudică potrivit trtspor.com.tr.

Ce anunț major le-a dat șefilor săi

Marius Șumudică a adunat, cu Malatyaspor, 6 meciuri fără victorie în campionat. Dintre care 4 au fost înfrângeri. Singura victorie a venit, greu, în Cupa Turciei, după prelungiri, în fața unei formații din Liga a 3-a turcă. Dar, în ultima etapă de campionat elevii lui Șumudică au fost învinși categoric cu 6-2 de Alanyaspor. După meci, Șumudică a declarat că echipa are nevoie de „un șoc” și că se va gândi dacă va mai continua pe banca tehnică.

„Mi-am cerut scuze în faţa suporterilor noştri. În astfel de cazuri antrenorii plătesc preţul. Acest club are nevoie de un şoc. Vom vorbi cu preşedintele şi vom vedea. Cred că voi lua decizia corectă pentru că este foarte greu să continui asa. Există o singură posibilitate să continui la Malatyaspor, conducerea să aducă jucătorii pe care îi doresc. Cine a adus aceşti jucători în vară trebuie să-şi asume responsabilitatea, nu vreau să-mi asum eu responsabilitatea altor. Dacă vom aduce jucătorii pe care îi doresc, vom rămâne în prima ligă”, a spus Marius Şumudică, după meci, conform turcilor de la Fanatik.

Marius Șumudică s-a ținut de cuvânt și a mers la o ședință cu cei din conducerea lui Malatyaspor în care i-a anunțat clar că vrea să plece de la echipă, a scris publicația turcă Ajansspor. Oficialii clubului i-au respins, însă, cererea antrenorului, pe care l-au anunțat că trebuie să rămână.

Marius Șumudică s-a conformat, deocamdată, și a condus antrenamentul echipei din această după amiază. Malatyaspor se află pe locul 18, antepenultimul, în clasament, cu doar 14 puncte, după disputarea a 16 etape. Ultimele 4 echipe dintre cele 20 din Super League retrogradează în liga secundă. Duminica viitoare, 19 decembrie, Malatyaspor o va întâlni, în deplasare, pe Rizespor, echipa de pe locul 19.

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Capital.ro
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti până pe 30 aprilie. Lista imobilelor afectate
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Statul acordă noi subvenții de până la 2.000 de lei. Cererile se pot depune până în luna iunie
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro