Marius Șumudică, reușită surprinzătoare la CFR Cluj. Nici el nu se aștepta la asta

Marius Șumudică, reușită surprinzătoare la CFR Cluj. Nici el nu se aștepta la asta
Marius Șumudică, rezultate neașteptat de bun la CFR Cluj

Fanii lui Șumudică se bucură pentru reușita acestuia la CFR Cluj. Sportivul are numai cuvinte de laudă la adresa noului jucător al formației. Mijlocașul marocan a reușit să-i întreacă așteptările. Ce detalii a oferit despre transfer?

Marius Șumudică, reușită neașteptată la CFR Cluj: mărturiile sportivului

Marius Șumudică este mândru din cale afară de noul jucător al CFR-ului. Anas Tahiri va semna în curând cu CFR Cluj după ce a anunțat că se va despărți de RKC Waalwijk, echipa din campionatul Olandei. Șumidică a fost surprins că oficialii ardeleni au reușit să-l convingă pe mijlocașul marocan să semneze cu echipa din Gruia și crede că tânărul în vârstă de 26 de ani este un jucător veritabil care va face în cele din urmă diferența pe teren.

„Eu consider ca am adus un jucator bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferenta. Cand l-am urmarit, eu nu am crezut ca a venit la echipa asta. Nu am crezut! Stiam ca Besiktas a vrut sa plateasca pentru el o suma de bani acum 2 ani, in 2019, si nu s-au inteles cu echipa din Olanda sa il aduca. Uite ca Marian Copilu a reusit sa il aduca!”, a spus Marius Sumudica, la DigiSport.

Tahiri a mai evoluat anterior la Lierse și JMG Lier și este cotat în momentul de față de către site-urile de specialitate la suma de 650.000 de euro. Fotbalistul vine în locul lui Mihai Boiereanu, care se va întoarce la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită.

Antrenorul și-a avertizat rivalele din ediția viitoare de campionat

„Cu siguranta veti vedea un alt Sumudica pentru ca am ajuns la echipa campioana. Trebuie sa fiu un exemplu. Nu ma voi da in laturi in a-mi apara clubul, pentru ca sunt un tip vulcanic si coleric. Iar celelalte echipe trebuie sa se teama de reactiile lui Sumudica daca va fi dezavantajat sau atacat. Asta sunt, nu ma voi da niciodata la o parte. Merg pana in panzele albe pentru jucatorii mei, pentru clubul meu.

Stiam clubul CFR Cluj, stiam ca este un club foarte bine structurat si atunci decizia a fost una foarte usor de luat. A contat ce inseamna CFR in momentul de fata. Pe primul plan au fost trofeele. Deci a fost sansa de a ma bucura de a pune mana pe un trofeu in dauna unei situatii financiare care ar fi fost mult mai buna pe alte meleaguri. Dar pe mine m-a interesat sa revin in fotbalul romanesc”
Marius Șumudică (Sursa: facebook.com Fotbal Club CFR – Interviu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI