Marius Șumudică, cadou de 80.000 de euro. Soția sa e cea mai răsfățată femeie

Marius Șumudică, cadou de 80.000 de euro. Soția sa e cea mai răsfățată femeie
Marius Șumudică, antrenor apreciat în Turcia, acum ”șomer”

După ce a plecat din Turcia, Marius Șumudică a luat o pauză de antrenorat. Revenit în țară antrenorul și-a petrecut sărbătorile alături de familie. Ba mai mult de-atât și-a făcut soția fericită, după ce i-a făcut un cadou extrem de scump. Paparazzi de la Playsport.ro au surprins-o pe doamna Șumudică prin Capitală, în posesia cadoului de peste 80.000 de euro.

Marius Șumudică, antrenor apreciat în Turcia, acum ”șomer”

După o perioadă în care a încercat să facă performanță în România, Marius Șumudică a ales campionatul turc. Aici a avut prestații apreciate de turci, dar coleric fiind, a intrat în conflict cu oficialii cluburilor unde a antrenat. Acum, la două luni de la demiterea de la Rizespor, Marius Șumudică ar putea lua în calcul o ofertă din Liga 1, sau, de ce nu, chiar din țările arabe.

De aici au mai venit recent câteva oferte dar nu le-ar fi acceptat, având obligații contractuale dincolo de Bosfor. Pe de altă parte, fanii Rapid și-l doresc să revină la club. Nu de puține ori Marius Șumudică a declarat că Rapid este clubul său de suflet. Numai că, în actuala situație, Șumi a fost printre cei care au criticat evoluțiile clubului și situația financiară a acestuia.

”Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae, ba e președinte, ba nu e. A fost o conferință, l-au prezentat, după aia citesc că nu e președinte. Dacă te bate Călărașiul, care, săracii, nu și-au mai luat banii de șapte luni, vă dați seama. Mie îmi pare rău de Iosif, că e sufletist. Important e ca actorii principali, jucătorii, să joace pentru tine.

Probabil băiatul ăsta are talentul de a-și apropia foarte mult jucătorii. Dn punct de vedere valoric Rapid are nevoie de cel puțin 15 jucători dacă vrea să rămână în prima ligă. Cel puțin 15 jucători, dar nu din ăștia de la echipele care au retrogradat”, a spus Marius Șumudică, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea Fotbal Club.

Șumi își alintă soția cu un cadou de 80.000 de euro

Deși pe bară de două luni, se pare că lui Marius Șumudică i-a mers și îi merge bine în continuare. După revenirea în țară Șumi și-a petrecut timpul liber alături de familie. Recent paparazzi Playsport.ro au surprins-o pe soția antrenorului prin București, la volanul unei mașini nou-nouțe.

Doamna Marius Șumudică a fost surprinsă urcând la volanul unui bolid de lux, de culoare vișinie, de aproximativ 80.000 de euro. În comparație cu Șumi, care acum este șomer, doamna nu se pregătea de mers la vreo plimbare, ci la muncă. Bolidul a fost suprins pe arterele capitalei, și trebuie să recunoaștem că dragostea lui Șumi pentru Rapid se regăsește și în culoarea mașinii oferite cadou soției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI