06 mai 2020 | 15:11

Marius Șumudică a plecat plângând din România. „Niște idioți”

Sport
Marius Șumudică a plecat plângând din România. „Niște idioți”
Marius Șumudică a plecat plângând din România. „Niște idioți”

Marius Şumudică esteun personaj pitoresc din fotbalul românesc. Mai mereu prins în vâltoarea unor declarații halucinante, care au „condimentat” un fotbal deseori plictisitor, „Șumi” i-a pus la zid pe cei ce i-au cântat prohodul în aceste zile.

Marius Șumudică a plecat plângând din România. „Niște idioți”

Împreună cu staff-ul său, Marius Șumudică a plecat miercuri la bordul unui charter spre Gaziantep. Înainte de decolarea de pe aeroportul Băneasa, tehnicianul a făcut declarații fără perdea și i-a contrat serios pe cei ce au lansat zvonul preluat și în România cum că va fi demis de la Gaziantep, în unele medii vehiculându-se chiar și numele înlocuitorului său, nimeni altul decât un alt antrenor român, Costel Gâlcă. Cu lacrimi în ochi, Marius Șumudică i-a pus la zid pe „zvonerii” de serviciu și a oferit detalii și despre contractul său cu ocupanta locului 8 din Superliga turcă.

„Nişte idioţi toţi cei care au scris, nişte idioţi. N-am avut absolut nicio problemă. Iar în momentul în care s-ar fi reziliat ar fi trebuit să-mi plătească încă un an de contract. Deci eu, în momentul în care îmi fac contractul am ajuns la o maturitate, am un avocat foarte bine pus la punct.

Nu îl fac niciodată să pierd. Dacă vă uitaţi la cariera mea în ultimii cinci ani, peste tot am terminat”, a tunat și fulgerat Marius Șumudică, informează Digi Sport.

Marius Șumudică a plecat miercuri în Turcia Sursa foto: Digi Sport

Marius Șumudică a plecat miercuri în Turcia Sursa foto: Digi Sport

Intră în carantină 14 zile

După ce vor ajunge în Turcia, fotbalistul Alexandru Maxim, antrenorul Marius Şumudică şi membrii staff-ului tehnicianului român vor intra în carantină pentru 14 zile, informează sursa citată.

Gaziantep va relua pregătirea pe 11 mai, însă totul se va decide după o nouă întâlnire a factorilor responsabili din Turcia. Dacă Liga 1 din România a fost suspendată pe 12 martie, campionatul din Turcia a fost suspendat o săptămână mai târziu, pe 19 martie. După oprirea campionatului, Marius Șumudică a revenit la Bucureşti alături de staff-ul său, tot la bordul unui charter.

„A fost decizia mea, turcii au închis deja 19 destinații și se pregăteau alte 40. Eu i-am spus bașkanului că plec, că mai aveam această șansă. Și eu am contract, dar relațiile sunt destul de reci acum. Federația nu a dat nicio dată, e liber până pe 26, eu am voie sa fac orice. Mi s-a inchis hotelul de 5 stele, managerul a zis că nu-și mai permite să plătească angajații. Nu puteam să stau pe stradă, restaurantele s-au închis, nu puteam să mănânc conserve ca în armată!”, spunea Marius Șumudică în luna martie.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro