Profeția despre Simona Halep. Ce spune despre cariera campioanei

Profeția despre Simona Halep. Ce spune despre cariera campioanei
Profeția despre Simona Halep. Ce spune despre cariera campioanei

Simona Halep a avut o ascensiune fulminantă în tenisul feminin, iar trofeele cucerite stau drept mărturie a voinței sale și ambiției de autodepășire. O fostă jucătoare a analizat evoluția campioanei noastre și a făcut o profeție în privința viitorului sportivei originare din Constanța.

Profeția despre Simona Halep. Ce spune despre cariera campioanei

Este o perioadă în care sportul este pus pe pauză, din cauza pandemiei care a dat peste cap întreaga planetă. Sportivii așteaptă și ei să vadă care va fi cursul evenimentelor și speră să își poată relua cât mai curând activitatea competițională. Este și un bun prilej de a face analize și proiecții pentru viitor. Simona Halep, locul 2 WTA, a fost analizată de fosta jucătoare americană Mary Carillo, care a făcut o profeție în privința viitorului sportivei românce în tenisul feminin. Campioană în proba de dublu mixt la Roland Garros, Mary Carillo a tras concluzia că Simona Halep va reveni pe teren neînfricată și mult mai motivată în a obține rezultate mari.

„Simona Halep, uitați-vă la ea! Este atât de pregătită, atât de rapidă! Are atât de multă dorință și iubește să spună că este româncă! Este emoționant să o privești, pune mult suflet. Își dorește să câștige și să câștige pentru țara ei! Îmi place când joacă tenisul ei curajos, când se duce după lovituri.

Viteza ei, pregătirea fizica și mentală! Atunci când apasă trăgaciul îmi place enorm! Așa a câștigat Roland Garros, așa a câștigat Wimbledon. Anticipez că va deveni tot mai îndrăzneață de acum înainte! Va fi neînfricată, vă garantez că așa va fi!”, a spus Mary Carillo la Tennis Channel.

Nu-și poate apăra titlul la Wimbledon

Câștigătoare la Wimbledon în 2019, Simona Halep a primit cu multă tristețe vestea că turneul a fost anulat în acest an, dar speră să își apere titlul în 2021.

„Sunt tristă să aflu confirmarea că turneul de la Wimbledon nu va mai avea loc anul acesta. Finala de anul trecut va rămâne întotdeauna una dintre cele mai fericite zile din viața mea, dar trecem prin ceva mai mare decât tenisul acum și vestea bună este că Wimbledon va reveni la anul. Acest lucru înseamnă că am mai mult de așteptat pentru a-mi apăra titlul acolo! Rămâneți puternici și continuați să credeți”, a scris Simona Halep, pe contul său de Twitter.

În condițiile actualei crizei epidemiologice cu care se confruntă întreaga planetă, era pe undeva de așteptat ca Wimbledonul, cel mai longeviv turneu de Grand Slam din istorie, să fie anulat. Ediția cu numărul 134 a turneului urma să aibă loc în perioada 29 iunie – 12 iulie, dar a fost anulată de organizatorii de la All England Club din cauza crizei sanitare din Marea Britanie, unde s-au înregistrat aproape 30.000 de cazuri de infectări cu noul coronavirus. Astfel, întrecerea va avea loc în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021. Este pentru prima oară de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace când turneul de la Wimbledon este anulat.

Simona Halep are în palmares două turnee de Grand Slam, la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

De asemenea, Simona mai are trei finale de Grand Slam pierdute, două la Roland Garros și una la Australian Open.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI