Marius Baciu, fost căpitan la Steaua, ridicat de mascați de pe teren. Ce acuzații i se aduc

Marius Baciu, fost căpitan la Steaua, ridicat de mascați de pe teren

Marius Baciu, fostul căpitan la Steaua, a fost ridicat de mascați de pe teren, la meciul din liga secundă. Scenele sunt halucinante. Ce acuzații i se aduc?

Marius Baciu, fost căpitan la Steaua, ridicat de mascați de pe teren

Marius Baciu este fost antrenor la Steaua și actualmente liderul echipei Turris Turnu Măgurele, patronată de fiul Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea. În urmă cu puțin timp, Baciu a fost ridicat de mascați direct de pe teren, la finalul meciului cu Sportul Snagov. Antrenorul echipei din Teleorman a fost dus direct în dubă. În aceste momente, el este audiat. Trebuie menționat că este o situație aparte, căci mascații au ajuns în jurul stadionului în timpul meciului. La finele partidei, oamenii legii au intervenit și l-au dus pe antrenorul lui Turris Turnu Măgurele într-o încăpere a stadionului, după care l-au ridicat cu mandat și l-au dus la audieri.

Marius Baciu, fost căpitan la Steaua, ridicat de mascați de pe teren. Ce acuzații i se aduc
Marius Baciu e liderul echipei Turris Turnu Măgurele, patronată de fiul Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea

Este vorba despre un dosar instrumentat de DIICOT, la o plângere a Federației Române de Fotbal. De altfel, este foarte probabil să fie vorba de posibile meciuri care ar fi fost trucate în Liga a II-a. Trebuie menționat că surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Baciu a fost ridicat miercuri de anchetatorii Departamentului pentru Investigarea Criminalități Economice și de trupele speciale SIAS (Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale) direct de la meciul câștigat, cu scorul 3-2.

Cine este Marius Baciu?

Marius Baciu, în vârstă de 44 de ani, a evoluat în cariera de jucător la FC Inter Sibiu, Steaua București, Gaz Metan Mediaș, LOSC Lille, RW Oberhausens, Panserraikos, Oțelul Galați și Universitatea Cluj. Baciu a jucat timp de șase sezoane la Steaua, în perioada 1996-2002, purtând și banderola de căpitan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI