Mario Iorgulescu, internat la clinica bogaților! Cum arată și cât costă o noapte la spitalul din Milano

Autor: Chivu Ana - 10:23, 27 sept. 2019
Mairo Iorgulescu, internat la o clinică de lux! Cât costă o noapte de îngrijiri la clinica din Milano?

Mario Iorgulescu se află acum în grija celor mai buni medici, într-o clinică unde numai cei înstăriți pot avea parte de îngrijire. Părinții băiatului de 24 de ani au avut grijă ca cei mai buni specialiști să-l aibă în vizor. Cât costă o singură noaptea la clinica din Milano unde fiul șefului LPF este atent supervizat?

Mario Iorgulescu, internat la o clinică de lux din Milano. Cât costă o noapte?

Banii sunt ne arată că și în cazul acesta reprezintă o speranță în plus. România pe de altă parte ne demonstrează cum în aceeași țară unii își pot permite să își plătească spitalizarea la o clinică de lux, transportul cu un avion particular de la Ministerul Sănătății din Turcia, iar alții nu-și pot permite nici măcar niște analize anuale. Mario a fost mutat de curând din Spitall Elias, loc în care se afla de pe data de 8 septembrie, la o clinică din Milano.

Clinica de lux în care este internat Mario Iorgulescu
Clinica de lux în care este internat Mario Iorgulescu

După ce două săptămâni au fost destule petrecute pe paturile de spital din România, familia Iorgulescu a decis ca fiul lor să schimbe destinația. Tânărul a ajuns, în cursul zilei de luni, la Milano, cu ajutorul unui avion-ambulanță privat. În acest context, Mario se află acum la Spitalul San Raffaele, un campus imens de la marginea orașului italian, conform click.ro. Pentru o trecere în revistă a prețurilor clinicii avem așa: 1.516 de dolari un pachet de analize de bază, între 11.713- 28.935 de dolari o naștere, semn că tratamentul lui Mario va fi destul de costisitor.

Mario Iorgulescu, internat la o clinică de lux
Mario Iorgulescu, internat la o clinică de lux

„Avem de la roboţi chirurgicali”

”Avem de la roboţi chirurgicali la instrumente de radioterapie şi imagini de precizie. La Spitalul San Raffaele, tehnologiile de vârf permit un diagnostic mereu mai precoce şi o îngrijire mai personalizată. Anual, facem aproximativ 6,5 milioane de analize şi peste 50.000 de operaţii”, explică pe site-ul oficial reprezentanţii clinicii.

De curând, s-a aflat faptul că Mario a a suferit o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu. De asemenea, băiatul are probleme cu rinichii din cauza drogurilor și intră des în sevraj, astfel că trebuie sedat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI