Cui aparținea avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu în Italia. Operațiunea a costat peste 100.000 de euro

Cui îi aparține avionul cu care a fost mutat Mario Iorgulescu. Operațiunea a costat 100.000 de euro

Mario Iorgulescu a fost mutat cu ajutorul unui avion din Spitalul Elias, loc în care s-a aflat încă de pe data de 8 septembrie, zi în care a produs un accident rutier violent în care a murit Dani Vicol. Cui aparține avionul și care este starea actuală a tânărului de 24 de ani?

Cui aparținea avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu?

Din prima clipă în care părinții lui Mario au auzit de cele petrecute, au încercat să ia cele mai bune decizii în ceea ce-l privește și să consulte cei mai buni medici. Aceștia au ales ca băiatul să fie transportat în altă țară cu un avion care aparține Ministerului Sănătății din Turcia. Un moment dureros pentru familia Iorgulescu a fost acela în care băiatul s-a trezit din comă și nu și-a recunoscut tatăl.

Familia lui Mario a plătit costuri uriașe pentru ca tânărul să fie transportat în Italia pentru cele mai bune îngrijiri. Aeronava care l-a adus cu grijă în noul spital unde va primi în continuare îngrijiri specializate a costat între 7.000 și 10.000 de eur/h de închiriere. Un zbor de la București la Milano este de trei ore, așa că toate costurile se ridică la 30.000 de euro. Suma ar fi dublă dacă ar fi să luăm în considerare cazurile în care sunt plătite și retururile, conform antena3.o.

Cui aparține avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu
Cui aparține avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu

Acuzații fără sfârșit pentru Mario Iorgulescu

Amintim că Mario Iorgulescu a avut o concentrație de 1, 96 g/l alcool pur în sânge la analiza primă și 1, 76 g/l alcool la a doua probă prelevată. De asemenea, s-a demonstrat faptul că băiatul consumase și cocaină în seara în care a produs un accident rutier violent în care Dani Vicol și-a găsit sfârșitul. Tânărul este acuzat de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI