Băiatul lui în mormânt, Mario Iorgulescu plecat din țară. Cum a reacționat tatăl lui Dani Vicol la auzul transferului

Tatăl lui Dani Vicol a reacționat după ce Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul care și-a pierdut viața în urma accidentului de circulație provocat de Mario Iorgulescu, a reacționat după ce a aflat că fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și-a transferat fiul la o clinică privată din străinătate. Bărbatul susține că transferul trebuia anunțat din timp.

Tatăl lui Dani Vicol a reacționat după ce Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să îl ia din spital. Nu știu dacă ar putea să scape de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat tatăl lui Dani Vicol după ce a aflat că Gino Iorgulescu și-a scos fiul din Spitalul Elias și l-a transferat la o clinică privată din Milano.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, au anunțat, luni, reprezentanții Spitalului Elias din Capitală.

Familia lui Mario Iorgulescu a anunțat că transferul a fost făcut întrucât șansele de supraviețuire sunt mai mari dacă acesta este tratat la o clinică privată. Totuși, transferul a fost făcut în condițiile în care medicii au recomandat ca Mario să nu fie externat, ceea ce a trezit suspiciuni. După ce unele voci au susținut că starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu nu ar fi chiar atât de gravă, mama tânărului a răbufnit pe Facebook.

„Cu ultimele puteri, mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?”, a scris femeia pe rețeaua de socialziare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI