Mario Iorgulescu a fost la botezul lui Romică Țociu, înainte de accident. Ce a făcut la petrecere FOTO

Mario Iorgulescu a fost la botezul lui Romică Țociu, înainte de accident. Ce a făcut la petrecere FOTO
Mario Iorgulescu a fost la botezul nepotului lui Romică Țociu, înainte de accident

Mario Iorgulescu a petrecut în voie, înainte să producă accidentul. Alcoolul pe care îl avea la bord venea în urma unei fericiri extrem de mari pe care le avusese datorită botezului la care a participat, spun alții. Pe cealaltă parte, majoritatea care îl cunosc pe tânăr susțin că el era un petrecăreț de zile mari, așa că alegea des să se bucure de licoarea lui Bachus…dar și de diverse substanțe interzise. Iată ce a făcut acesta la ultima petrecere dinainte de accident!

Mario Iorgulescu, petrecere înainte de accident

S-a aflat faptul că fiul șefului LPG onorase invitația la botezul nepotului lui Romică Țociu, cu o zi înainte de accident. Acesta a dansat în voie și s-a distrat la maximum în ziua cu pricina. Din păcate, a ales să conducă, deși s-a descoperit că avea 1,96 g alcool pur în sânge și consumase și cocaină. Se pare că motivul pentru care tura motoarele în dimineața cu pricina era pentru că se certase cu iubita lui. Invitații de la evenimentul în cauză au văzut cum amorezii au avut discuții grele înainte de a părăsi ringul de dans.

Din cauza acestora, cea care îl însoțea a plecat în club, iar el s-a dus la o întâlnire cu niște prieteni. Mai mult decât atât, straniu a fost cum apele s-au tulburat chiar după ce mai mulți au observat cheful de distracție al lui Mario și atingerile pline de iubire dintre tinerii îndrăgostiți.

Mario Iorgulescu, invitat la botez la Romică Țociu, înainte de accident
Mario Iorgulescu, invitat la botez la Romică Țociu, înainte de accident

Botezul lui Țociu

Petrecerea la care a participat Mario Iorgulescu, înainte de accident, a fost în numele lui Filip, nepotul lui Romică Țociu. Acesta a avut loc într-o locație de lux din Capitală unde a fost invitată toată lumea bună a showbiz-ului autohton.

„Vrem să facem acum şi poza pentru invitaţie cu bunicii care îi invită… Cred că am bătut în cuie şi data. E undeva pe 8 august. Într-o joi. Sunt şi artiştii, e în post şi sunt mai liberi. Facem în Bucureşti, la o locaţie foarte frumoasă, la ieşire”
Romică Ţociu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI