Mario Fresh a ajuns la spital. A avut nevoie de perfuzii, ce s-a întâmplat cu iubitul Alexiei Eram

Mario Fresh a ajuns la spital. A avut nevoie de perfuzii, ce s-a întâmplat cu iubitul Alexiei Eram
Mario Fresh a avut nevoie de perfuzii: ce a pățit artistul?

Fanii lui Mario Fresh s-au îngrijorat teribil în urma veștilor primite. Celebrul cântăreț a ajuns la spital. Iubitul Alexiei Eram a avut nevoie de perfuzii. Cei care îl urmăresc atent pe rețelele de socializare i-au trimis nenumărate mesaje în care îl întrebau despre starea sa de sănătate. Iată că tânărul cântăreț a venit cu detalii despre cele petrecute. Ce s-a întâmplat cu el? ”După trei zile de petrecere…”, a scris acesta în mediul online.

Mario Fresh și-a speriat fanii: iubitul Alexiei Eram a ajuns la spital

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii cu recenta postare făcută pe rețelele de socializare. Acesta i-a obișnuit pe fani cu peisaje care mai de care mai spectaculoase și imagini exotice din vacanțele dese în care se duce alături de iubita lui.

Iată că acum s-a fotografiat cu perfuzia la mână. Tânărul i-a alertat pe fani pentru că nu s-a mai pozat optimist și distrat așa cum i-a obișnuit pe toți.

Iubitul Alexiei Eram este un artist extrem de apreciat în special în rândul celor de vârsta sa, motiv pentru care este urmărit într-un număr mare în mediul online. Cel din urmă obișnuiește să îi țină pe toți la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi.

Cântărețul a recunoscut faptul că a petrecut cam mult în ultimele zile, așa că a decis să își ia doza de vitamine într-un mod diferit. Cei care îl iubesc nu au pentru ce să se îngrijoreze în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Mai mult decât atât, băiatul chiar demonstrează că deși poate exagerează uneori cu petrecerile, ulterior are grijă de el după nopțile pierdute ca să se poată reface cum trebuie. Solistul a mers la o clinică privată pentru a-și administra vitaminele. ,,După trei zile de petrecere…”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

,,Nu m-am apucat să…”

Mario și Alexia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de mulți ani. Majoritatea dintre cei care îi iubesc și-au făcut griji în privința zvonurilor de despărțire.

Cu toate astea, amorezii au făcut deseori declarații despre relația lor. De asemenea, ei au mărturisit și care este motivul pentru care nu se gândesc  la pasul următor.

”Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă.

El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine. Suntem încă tineri”, a spus el în urmă cu ceva vreme.