Marina Voica, ceartă cu asistenta de pe Salvare înainte de internare. Vedeta ne-a povestit tot EXCLUSIV

Marina Voica, ceartă cu asistenta de pe Salvare înainte de internare. Vedeta ne-a povestit tot EXCLUSIV
Marina Voica a fost cenzurată în perioada comunistă

Marina Voica susţine că nu vrea să fie mai vedetă decât este deja. Ea bagatelizează ştirea potrivit căreia şi-ar fi petrecut în primul weekend al lunii septembrie o noapte la Spitalul din Câmpina. Îndrăgita solistă de origine rusă a fost dusă cu ambulanța sâmbătă noapte, din pricina faptului că s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de ajutor de specialitate.  Marina Voica spune că nu a dorit să meargă la spital, după ce a suferit o toxinfecţie alimentară. „Doar insistenţa asistentei m-a făcut să cedez şi să accept!

Marina Voica dă primele declarații

În aceste zile au apărut informații conform cărora Marina Voica ar fi fost internată la Spitalul din Câmpina. Îndrăgita solistă de origine rusă a fost dusă cu ambulanța sâmbătă noapte, din pricina faptului că s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de ajutor de specialitate.

Artista a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie. În luna mai a acestui an, Marina Voica a suferit o operație pe cord, la o clinică privată din Brașov.

“Vă spun sincer că nu am fost dornică să mă internez. Ba chiar aş afirma contrariul. Doar că asistenta de pe Salvare m-a prins în plină criză. Şi când am văzut că nu prea se înţelege cu mine, mi-a spus-o răspicat în faţă:

Eu de aici nu plec înapoi la spital, fără dumneavoastră. M-aţi înţeles?. Aşa că, vrând, nevrând, a trebuit să-i dau credit.”, a declarat Marina Voica pentru impact.ro.

Doar insistenţa asistentei m-a făcut să cedez şi să accept!

Ea spune că de îndată ce a ajuns la spital lucrurile au căpătat o turnură favorabilă, fapt care i-a permis ca a doua dimineaţă, duminică, să se şi externeze.

„Nu am avut de ce să stau mai mult. M-am procopsit cu o toxiinfecţie alimentară, cel mai probabil din vina mea.

Ori am mâncat ceva mai mult ca de obicei sau ceva ce mi-a căzut greu la stomac, fie nu am fost suficient de atentă cu spălatul alimentelor. M-am ales cu o sperietură, dar de acum voi fi mult mai atentă!”, a adăugat ea.

Marina Voica a mai precizat că şi-a reluat de îndată programul ei normal, în căsuţa sa de la Breaza, acolo unde s-a retras în ultima perioadă.

Vedeta a lăudat mereu competenţa medicilor români

Ea a avut numai cuvinte de laudă la adresa personalului medical, aşa cum a făcut-o de altfel şi în primăvara acestui an, după operaţia pe cord deschis, încheiată cu succes. Ea susţine că a reuşit să se recupereze în doar patru luni foarte bine după intervenţia cu pricina:

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat în cazul meu, o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare.

Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară.”, declara artista la scurtă vreme după externarea sa din spital.

Marina Voica cenzurată în perioada comunistă

Marina Voica, pe numele său real Marina Alexandrovna Nicolaskaia, s-a născut în fosta URSS. S-a măritat cu un coleg de facultate, la Moscova, un tânăr român, Marcel Voica, cei doi revenind ca familie la Bucureşti, în 1958.

Este remarcată de celebrul om de televiziune Valeriu Lazarov, care vede în ea o viitoare stea de televiziune. Pasionată de mic copil de muzică, tânăra economistă urcă repede pe scenă, iar Marina Voica devine una din starurile anilor în care muzica pop-soul era atât de apreciată de români.

Solista va divorţa, iar ulterior, în 1980, chiar va fugi din ţară alături de viitorul ei soţ, un medic pe nume Viorel Teodorescu. Însă partenerul ei va deceda neobişnuit de repede, în mai puţin de un an, ceea ce o determină pe Marina Voicu să revină pe nepusă masă în România.

Din acel moment va fi complet cenzurată până la 22 decembrie 1989. Marina Voica are în palamares circa 850 de melodii înregistrate pe 27 de discuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI