Marina Almășan, umilită de TVR după 30 de ani de carieră. Ce lovitură i se pregătește

Marina Almășan, umilită de TVR după 30 de ani de carieră. Ce lovitură i se pregătește
Marina Almășan, umilită de TVR după 30 de ani de carieră. Ce lovitură i se pregătește

După ce și-a spus punctul de vedere în ce privește frauda comisă de colegul ei de trust, Mircea Radu, în prezent, Marina Almășan este la un pas să fie dată afară de la TVR, după 30 de ani de activitate.

Marina Almășan, umilită de TVR după 30 de ani de carieră

Aparent, nu trece o lună fără să fie scanda la Televziunea Publică. De această dată, protagonistul este Mircea Radu, care prezintă o emisiune la postul național, însă ocupă și funcția de consilier pe probleme de comunicare. Care este motivul? Acesta și-a falsificat declarația de avere ca să ascundă faptul că încasează sume uriașe de la postul național. Mai precis: 15.000 de lei pentru un singur episod al emsiiunii ”Down the Road”. Acesta a declarat numai 13.000 de euro bani câștigați de la TVR, în loc de 23.000 de euro, cât a încasat de fapt.

Prins pe picior greșit, Mircea Radu a declarat că a făcut o simplă greșeală de caligrafie și că nimic nu a făcut în mod intenționat. De asemenea, conducerea TVR a emis un comunicat, însă lucrurile au început să se mai complice când Marinei Almășan i s-a cerut opinia cu privire la acest aspect, iar aceasta a avut o reacție acidă, însă sinceră, în stilul în care a caracterizat-o în tot acest timp.

“Cu toate că lumea – mai ales cea din TVR – știe în ce condiții a părăsit Mircea Radu, cu trei ani în urmă, Televiziunea Română , eu nu-i port ranchiună și în niciun caz nu mă pot bucura de momentele nefaste pe care le traversează, în aceste zile. Ba, mai mult, împreună cu echipa noastră, din care Mircea a făcut parte câțiva ani buni, l-am compătimit sincer: trebuie să fi fost într-o situație tare disperată, ca să accepte să se reîntoarcă în instituția de care spunea că îi este silă și, mai mult, de a face echipă cu inși care se știe că o distrug sistematic!”, a declarat Marina Almășan.

Mircea Radu
Mircea Radu

Marina Almășan, la un pas de a fi concediată

Deranjată de această reacție, Doina Gradea, directorul general al Televiziunii Publice a cerut ca Marina Almășan să fie anchetată și sancționată. Potrivit Impact.ro, vedeta, care de aproape 30 de ani este emblema Televiziunii Publice, este la un pas de a fi concediată de către conducerea TVR, lucru care i s-a și adus la cunoștință.

“Norocul ei a constat în faptul că este foarte respectată ca persoană publică, are un capital foarte mare de imagine. Pe deasupra, are milioane de fani, care i-ar fi luat apărarea. Însă, dacă nu i-ar fi fost frică de un scandal, care ar fi atras atenția asupra TVR-ului, Marina ar fi fost zburată imediat.

Acesta este nivelul de respect cu care sunt tratați oamenii acolo. De când a făcut acea declarație, ea a fost trată oribil, a fost umilită, de mai marii postului. Prin felul în care au tratat-o pe ea, conducerea TVR a vrut să le dea o lecție celorlalți, ca nu cumva cineva să îndrăznească să mai ia vreodată atitudine. Rămâne de văzut dacă Marina va mai rămâne sau nu la postul național“, au spus surse din TVR, sub protecția anonimatului, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI