Marile dezamăgiri generate de Liviu Vârciu fiicei sale. Are 19 ani, e frumoasă, dar tatăl ei o duce cu zăhărelul

Marile dezamăgiri generate de Liviu Vârciu fiicei sale. Are 19 ani, e frumoasă, dar tatăl ei o duce cu zăhărelul
Liviu Vârciu și fiica lui, Carmina

Relația lui Liviu Vârciu cu fiica lui cea mare, Carmina, este un subiect de interes de mai mulți ani. Acesta se poate lăuda că are parte de o tânără frumoasă, ce va împlini în curând 19 ani. Cât despre planurile ei de viitor, domnișoara are vise mari și își dorește să ajungă la București pentru a-și urma visul de a deveni jurnalist.

Ce relație are, de fapt, Liviu Vârciu cu fiica sa

Totuși, relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina, nu este lipsită de probleme. Aceasta vrea să se mute la București cât mai repede pentru a începe drumul în viața profesională, dar până atunci, ea speră ca tatăl ei faimos să își țină promisiunea și să îi cumpere un apartament.

Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au trăit o poveste frumoasă de dragoste în trecut, din care a rezultat Carmina, în vârstă de aproape 19 ani. Relația dintre cunoscutul prezentator de televiziune și mama fiicei lui a fost sortită eșecului, astfel că aceasta și-a crescut singură fetița. În ultimii ani, tânăra și faimosul ei tată au reușit să păstreze o relație cât mai apropiată, dar nu mereu totul a fost perfect între ei. 

Dacă toată lumea credea că Liviu Vârciu și Carmina au o relație perfectă, iată că aceasta nu este lipsită de probleme. Tânăra a dezvăluit într-un interviu cu Redacția.ro că își dorește ca tatăl ei să se țină de promisiune și să îi cumpere un apartament în București. Dacă prezentatorul de televiziune se lăuda pe rețelele de socializare în trecut că i-a achiziționat un imobil fiicei sale într-o zonă de lux, se pare că acest lucru nu este adevărat.

Promisiunile făcute de Liviu Vârciu. De ce este dezamăgită fiica lui

„Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el.”, a spus Carmina, fiica lui Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu ar fi făcut doar reclamă firmei de imobiliare, fără a-și duce la capăt promisiunea, susține Carmina. De asemenea, apartamentul nu este singurul lucru pe care tânăra îl așteaptă de la tatăl ei faimos. Se pare că acesta i-ar fi promis o mașină, dar Carmina nu a primit automobilul până acum.

„O aștept( nr. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașină în ziua în care am împlinit 18 ani.”, a adăugat Carmina pentru publicația menționată mai sus.