Marijuana, decizie radicală după moartea iubitului. Când și unde va fi îngropat acesta EXCLUSIV

Marijuana, decizie radicală după moartea iubitului. Când și unde va fi îngropat acesta EXCLUSIV
Iubitul Danei Marijuana a murit

Dramă mare pentru Dana Marijuana, cu o zi înainte de Ziua Femeii. Iubitul acesteia a murit în urma unui accident extrem de bizar. Prima româncă ce și-a făcut un nume în lumea hip-hopului are două fete de crescut și o mare dilemă acum: se mai întoarce sau nu în lumea muzicii?!

Ce decizie a luat Dana Marijuana după moartea iubitului

Dana Coteanu, cunoscută și iubită sub numele de scenă Marijuana, trăiește un nou moment delicat al existenței sale. Ea și-a pierdut bărbatul care i-a stat alături în ultimii ani, în urma unui accident cu totul stupid, petrecut într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

„Nu sunt în stare să vorbesc după cele întâmplate. Ăsta e și motivul pentru care vă spun că viața mea s-a schimbat din nou! Iar relația mea cu presa s-a încheiat. A devenit un capitol închis! Vă rog să mă înțelegeți!”, a fost singura declarație pe care prima femeie rapper din România a dorit să o facă pentru impact.ro, în ciuda insistentelor noastre.

Iubitul Marijuanei va fi înmormântat miercuri, la Bragadiru

Dana Coteanu avea o relație aparte cu Daniel Burlacu, fost pugilist de performanță. Cei doi aveau de ani buni o legătură specială, păstrată extrem de discret și cât mai departe de ochii presei.

Daniel reușise, în ultima vreme, să o protejeze pe iubita sa de lumea dornică de tot felul de vești legate de soarta ei. Cu atât mai mult cu cât Marijuana avusese probleme serioase după ce a renunțat la consumul de substanțe interzise.

Iubitul Marijuanei va fi înmormântat miercuri, la Bragadiru, la orele prânzului. Coșciugul acestuia a fost dus luni la capela mortuară a Cimitirului Vârteju, din Bragadiru. Acolo, apropiații își pot lua rămas bun până miercuri.

Accident stupid chiar în localul artistei

După toate probabilitățile, Daniel Burlacu ar fi căzut pe scările Hubului Artiștilor din Centrul Vechi, vineri noapte. El se afla acolo împreună cu iubita sa, Dana Coteanu, proprietara localului care acum este în doliu și se gândește la cum va crește doi copii.

Ea deschisese la jumătatea lunii ianuarie, în Centrul Vechi al Bucureștiului, un loc special dedicat deopotrivă concertelor și expozițiilor de pictură. Este pasiunea Danei Marijuana care în ultima vreme o ajutase să treacă peste multe situații dificile.

„Mi-am dorit să deschid un loc în care să se cânte live și să le expun lor lucrările și mie, picturile. Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem.

Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris”, spunea Dana Coteanu pentru money.ro, la ora deschiderii Hubului Artiștilor.

Ea adăuga că e genul de om căruia îi place să muncească, spunând, pentru aceeași sursă, că „hanul este și atelierul meu, fiind deschis tuturor”. Ea nu se ferea să susțină că are mai nou „chiar mai mulți prieteni decât în perioada muzicală”, dar și că „pictura m-a ajutat și mă ajută mult”.

La 42 de ani, Dana Coteanu-Marijuana va trebui acum să găsească singură resursele pentru a-și crește cele două fete, Alessia și Iris. Pe lângă afacerea cu Hubul Artiștilor, Dana nu a renunțat nici la afacerea cu mici bijuterii lucrate manual care e un fel de moștenire de familie.

Pe de altă parte, nu e clar nici ce se va întâmpla cu planurile sale legate de revenirea în lumea muzicală. Dana Coteanu anunțase la jumătatea lunii februarie că are o nouă piesă, compusă și trasă în plină pandemie, „Marijuana feat. Chica Con Canna”.

Urmăriți Playtech.ro și pe