Îţi vine să crezi că Dana Marijuana pictează? Cum arată operele ei de artă (exclusiv)

Îţi vine să crezi că Dana Marijuana pictează? Cum arată operele ei de artă (exclusiv)
Iti vine sa crezi că Dana Marijuana picteaza Cum arata operele ei de arta

O mai ții minte pe Dana Marijuana? „Cea mai fidelă fată” a muzicii hip-hop românești s-a transformat total, de-a lungul anilor. Cu ce se ocupă acum una dintre cele mai controversate artiste ale showbizului autohton. Fanii au rămas impresionați de talentul său artistic. Cum arată operele ei de artă.

Îţi vine să crezi că Dana Marijuana pictează?

În anul 1999, Dana Marijuana era cea mai puternică voce feminină din hip-hopul românesc, timbrul ei inconfundabil auzindu-se în toate discotecile de la noi din țară. Anii au trecut, iar „cea mai fidelă fată” s-a reprofilat. Ca majoritatea artiștilor de la noi, Dana Marijuana a fost și ea afectată de pandemia de coronavirus, care i-a dat peste cap planurile din domeniul profesional.

Afacerile vedetei, inclusiv cea cu antichități, s-au întrerupt brusc, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a o dorobî pe Dana. Artista i-a invitat în intimitatea căminului său pe jurnaliștii de la Impact, cărora le-a prezentat pasiunea sa cea mai mare: pictura. Tablourile Marijuanei te lasă fără cuvinte, iar talentul său câteodată o lasă fără replică și pe fiica ei, Iris.

„Uite aici am vrut să exprim lupta dintre bine și rău, dintre întuneric și lumină… aici, blonda asta e, ca să zic așa, reprezintă mai multe femei din jurul meu, dar toate sunt solare, toate au gânduri bune… știi, noi toți suntem niște sfere în Universul ăsta…”, a declarat Dana Marijuana în exclusivitate pentru impact.ro.

Dana Marijuana se întoarce în muzica românească

A fost cea mai populară cântăreață de hip-hop din țară, iar oamenii au criticat-o dur atunci când a dispărut de pe scena care a consacrat-o. Cu toate acestea, Dana Marijuana pregătește o nouă piesă, în colaborare cu Mișu BIPOLAR, la numai câteva luni după ce a lanasat melodia „Nu mi-e greu”, cu Chica Con Cana.

Deși nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii despre cântec, Dana Marijuana promite că va marca revenirea ei completă în undergroundul românesc, după o lipsă îndelungată.

„Mișu e un tip care face parte din noua generație de hip hoperi, de raperi… El are un stil, așa, mai spațial, și am zis să mă bag și eu puțin în seamă, și facem acum și noi o piesă împreună”, a completat controversata artistă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI