Mariana Moculescu trăiește un real coșmar: “Mi-a pus mâna în gât să mă omoare!”

Mariana Moculescu trăiește un real coșmar: “Mi-a pus mâna în gât să mă omoare!”
Mariana Moculescu traieste un real cosmar

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu trece prin momente îngrozitoare. Mariana l-a acuzat pe fostul ei iubit că ar fi încercat să o omoare. După ani de zile în care a fost stabilită în Italia, acolo unde a crezut că și-a găsit dragostea în brațele miliardarului Massimiliano Lorenzini, în vârstă de 53 de ani, Mariana Moculescu s-a întors în România, mărturisind că a trăit un adevărat calvar în Italia. “Mi-a pus mâna în gât să mă omoare!”

Mariana Moculescu trăiește un real coșmar

Urmăritorii Marianei Moculescu au rămas șocați de mărturisirile impresionante ale brunetei. Femeia în vârstă de 52 de ani a povestit îngrozită despre felul în care fostul ei logodnic a amenințat-o cu moartea, devenind foarte violent în ultima perioadă a relației lor.

„A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că, dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. Am revenit în țară în luna iulie a anului trecut. Cred că am întâlnit în Italia cea mai toxică persoană din viața mea.

Chiar dacă am avut o experiență de viață mai dură, nu aveam inteligența de a percepe toxicitatea unui bărbat. Asta s-a întâmplat în momentul în care am început să locuiesc cu el în casă. Am fost împreună 5 ani. Am realizat-o după mai mult timp (n.r. – toxicitatea). Nici nu pot să-l acuz de toxicitate”, a declarat Mariana Moculescu la Acces Direct, la Antena 1.

Iubitul italian al Marianei Moculescu a înșelat-o și a devenit agresiv

Asta nu este tot. Mariana Moculescu l-a acuzat pe fostul ei partener de infidelitate. Fosta soție a compozitorului român susține că logodnicul ei, bărbatul pe care l-a iubit timp de cinci ani de zile, a călcat strâmb și devenise foarte agresiv, atunci când românca îi atrăgea atenția asupra greșelilor sale.

„De foarte multe ori aceste persoane nici nu știu că sunt astfel, dar eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșală și dacă i-am atras atenția o dată, de două ori, a devenit agresiv. Nu-i făcea plăcere să-i spun că înțeleg ce face el. Ulterior nici nu i-am mai spus. Mă retrăgeam pe balcon, fumam, mă enervam, mă supăram și nu puteam să mă exprim, pentru că eram în țara sa, printre ai săi, cu sora lui în acea casă, cu cumnatul lui, prietenii lui.

Toți știau că relația lui e cu o femeie româncă. Existau prejudecăți. Când am făcut denunțul, toți s-au agitat: «Cum adică? O româncă ți-a făcut ție denunț și locuiește cu tine în casă? Asta e chiar culmea». I-am făcut denunț pentru agresivitatea asta, că mi-a pus mâna în gât. Nu de prima oară, nici de a doua oară, dar a treia oară deja a fost culminant”, a completat vedeta pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI