05 apr. 2024 | 21:01

Mariana Moculescu, acuzații grave, la 5 ani de la decesul Zinei Dumitrescu: ”Cătălin Botezatu e cine e datorită Zinei, trebuia să sară cu bani!”. Amintiri teribile cu ”Mama Zina” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Mariana Moculescu, acuzații grave, la 5 ani de la decesul Zinei Dumitrescu: ”Cătălin Botezatu e cine e datorită Zinei, trebuia să sară cu bani!”. Amintiri teribile cu ”Mama Zina” EXCLUSIV

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață, în urmă cu cinci ani, în azilul din Ghermănești, în care locuiește în prezent și fostul milionar Irinel Columbeanu. Nimeni nu știe însă unde să îi aprindă o lumânare. Mariana Moculescu aduce acuzații grave, luându-l în vizor și pe Cătălin Botezatu, manechinul ei preferat: ”Dacă Botezatu este cine este acum i se datorează ei, l-a iubit și l-a ajutat, ca pe propriul copil. Mereu zicea că are doi băieți”, susține Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

”Zina a ajutat enorm generația tânără să mănânce o pâine albă!”

Mariana Moculescu suferă enorm că nu știe unde să ducă o floare și să aprindă o lumânare pentru sufletul Zinei Dumitrescu, care i-a fost nașă la cununia cu Horia Moculescu:

”Am suferit îngrozitor, când am aflat că ar fi fost incinerată, nu știu nici acum unde i-o fi dus fiul cenușa. Asta este soarta omului. Merita o înmormântare frumoasă, este o diferență, ca de la cer la pământ, cum a fost în viață și cum a plecat din această lume. Mi se face și acum pielea de găină. Este emoționant și mă doare să știu că Zina, una la un milion, ca feminitate, ca forță de muncă, și care a ajutat enorm generația tânără din comunism să mănânce o pâine bună, albă, să ajungă praf și pulbere, nu știm pe unde. Nu știu nici măcar unde să îi aprind o lumânare”.

Mariana Moculescu a mai adăugat, despre regretata creatoare de modă:

”Era o cucoană, am fost hipnotizată de prezența ei, am rămas perplex, când am cunoscut-o. Era de o frumusețe rară, avea ceva din actrițele de la Hollywood, ea făcuse și avocatură și actorie”.

Citiți și: Fiul Zinei Dumitrescu, dator vândut la azilul din Ghermănești. Ce gaură uriașă în buget i-a dat patronului EXCLUSIV

”Zina Dumitrescu a ghicit că voi avea o fată, a fost mai tare decât ecograful!”

De fapt, Zina Dumitrescu a fost și singura care i-a spus Marianei Moculescu că va avea o fetiță:

”Toată lumea spunea că voi naște băiat, chiar îmi intrase ideea asta în cap, că voi avea băiat, și la ecograf tot așa părea, zicea și medicul ginecolog. Dar, Zina, la puțin timp după ce o vizitasem la Casa de modă Venus, împreună cu Horia Moculescu, pentru a-mi comanda o rochie de graviduță, mi-a spus brusc: ”Faci fată!”. Și fată am făcut. Când am născut, asistentele și medicii au strigat, de bucurie: ”Trăiască Moculița!”. Deci, Zina a avut dreptate, a fost mai tare decât ecograful”, ne-a mai povestit Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce acuzații îi aduce lui Cătălin Botezatu, preferatul Zinei Dumitrescu?

Mariana Moculescu aduce acuzații grave, la adresa lui Horia Moculescu, dar și a lui Cătălin Botezatu, cărora le bate obrazul că nu s-au implicat serios financiar, pentru a o ajuta pe Zina Dumitrescu:

”Dacă au văzut că unicul fiu al Zinei, Cătălin Negreanu, este depășit financiar, că nu are bani nici să îi plătească azilul, de ce ei nu au ajutat cu bani? Mai ales Cătălin Botezatu putea face lucrul acesta, Zina l-a ajutat enorm. Datorită ei, Cătălin Botezatu este cineva, e ceea ce este el acum. Zina zicea mereu că are doi copii, pe Cătălin Negreanu și pe Cătălin Botezatu. Horia Moculescu, Cătălin Botezatu și fostele ei manechine trebuiau să sară cu niște bani, să facă o chetă frumoasă, nobilă, pentru o femeie care a îmbrăcat atâtea femei frumoase, amantele, iubitele și soțiile bărbaților. N-aveau bani, oare, Botezatu și Moculescu? De ce nu s-a găsit nimeni să aibă această idee de a ajuta, de a strânge bani? Dacă eram în țară aș fi organizat eu, dar mă aflam la acea vreme în Italia”, a mai menționat Mariana Moculescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Cătălin Botezatu, haină în valoare de 100.00 de euro. Ce obiect special are în dressing: „Am avut-o la bal, în Monaco” VIDEO EXCLUSIV

Despre ultima discuție telefonică purtată cu Zina Dumitrescu: ”Era foarte speriată!”

Mariana Moculescu ne-a relatat și despre ultima discuție telefonică purtată cu Zina Dumitrescu:

”Mă aflam în Italia, când am sunat-o ultima oară. Am vrut să îi citesc un verset, din Noul Testament, era un mesaj bun, dar a spus: ”Nu vreau să aud!”. Cred că era cineva lângă ea, am simțit și eu că era cineva care o urmărea și care îi asculta discuțiile. Poate că era chiar fiul ei, era foarte speriată la telefon”.

Zina Dumitrescu sau Mama Zina, cum era alintată de fostele ei fotomodele, a încetat din viață pe 28 martie 2019, în azilul din Ghermănești, unde a lăsat datorii de 10.000 de dolari, din neplata taxei. Patronul azilului, Ion Cassian, a ridicat, în memoria ei, o troiță, chiar în curtea căminului de bătrâni:

”Acolo aprind lumânări, în memoria ei, în altă parte unde?”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul, publicul a huiduit EBU
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SEMAFOARELE se schimbă definitiv. NOILE REGULI de circulație pentru șoferi
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro