Mariana de la Puterea Dragostei, relație cu un concurent celebru. În sfârșit s-a aflat adevărul

Mariana de la Puterea Dragostei, relație cu un concurent celebru. În sfârșit s-a aflat adevărul
Mariana Danilenco a avut parte de surprize la ”Puterea Dragostei”

Surprizele se țin lanț în cadrul reality-show-ului ”Puterea Dragostei”, dfiuzat de Kanal D. Printre cponcurenții show-ului se numără și Cristian Comănici și Mariana Danilenco, care de altfel vor să formeze un cuplu. Intențiile celor doi au putut fi văzute de fanii emisiunii, în direct, la utlima ediție difuzată de Kanal D.

Cristian Comănici și Mariana Danilenco au devenit oficial un cuplu

Încă de la debutul noului sezon, cei doi au încercat, în fel și chip, să se apropie unul de celălalt. Dar se pare că acest lucru a devenit oficial, odată cu difuzarea ultimului episod din ”Puterea Dragostei”.  Cristian, încă de la debut și-a manifestat dorința de a se apropia de Mariana. Acest lucru l-au putut observa și telespectatorii.

Numai că a a fost puțin mai greu de convins Mariana. În cadrul show-ului Mariana Danilenco și-a sărbătorit și ziua de naștere, iar colegii din platou i-au făcut și un cadou surpriză. Surpriza mare a fost nu cadoul făcut Marianei de ziua ei, ci ce s-a întâmplat atuci când a apărut Cristian alături dea.

Cei doi s-au sărutat în fața camerelor de vederi, astfel oficializând, în cele din urmăp relația lor. Dacă  până acum Cristian își dorea să se întâmple ceva între ei, acum se pare că totul decurge așa cum fratele Biancăi Comănici și-a dorit. Fanii show-ului vor putea afla în episoadele următoare dacă relația dintre cei doi va evolua sau nu.

Cristian Comănici are probleme în emisiune

Cristian, alături de sora sa , a intrat în casa ”Puterea Dragostei”, dar nu fără controverse, din păcate. Deși participant în cadrul competiției, Cristian ar fi ascuns faptul că în viața lui există o altă persoană, în exterior. Cea care l-ar fi dat de gol, est eo altă concurentă la ”Puterea Dragostei”, și anume Mădălina. Pus în fața faptului împlinit, tânărul ar fi fost obligat să recunoasă acest fapt.

”Mariana: Ia zi! Te-ai dus ultima oară când a venit ea în Istanbul, când te-a invitat să te vezi cu ea, acum o săptămână? Te-ai dus sau nu?
Cristi Comănici: Nu m-am dus!
Cristi Comănici: Nu!
Cristina Mihaela: Este româncă fata?
Cristi Comănici: Este americancă! Am stat de vorbă 3 ore și după i-am spus și Marianei, da, m-am sărutat cu ea. Și după m-a mușcat de gât. ”, a fost dialogul dintre cei doi, conform wowbiz.ro.

Acum rămâne de văzut, având în vedere aceste informații, dacă cea pe care și-o dorește lângă el va merge mai departe cu relația sau nu. Toate astea le vor vedea fanii într-un nou episod din ”Puterea Dragostei”.