Cristi Comănici de la Puterea Dragostei are un mare secret. A fost pârât de o concurentă

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei are un mare secret. A fost pârât de o concurentă
Ce secret mare ascunde Cristi Comanici de la Puterea Dragostei

Intrigile din cadrul celui mai popular show matrimonial din România nu încetează să ne uimească. Se pare că Cristi Comănici de la Puterea Dragostei are un mare secret. A fost dat de gol de către una dintre concurente. Cristi nu a avut încotro și a trebuit să recunoască tot adevărul. Despre ce secret este vorba. 

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei are un mare secret

Ziua și secretul la Puterea Dragostei. Frații Cristi și Bianca Comănici au stârnit multe controverse de când au intrat în competiție. Recent, Cristi Comănici a fost dat de gol de către Mădălina, iar secretul său a ieșit la iveală. Telespectatorilor nu le-a venit să creadă ce a dezvăluit frumoasa brunetă. Din câte spune Mădălina, Cristi are o iubită misterioasă cu care s-a văzut recent, în mare secret, în Istanbul.

Concurentul nu a avut încotro și a fost nevoit să recunoască tot adevărul. Acesta i-a mărturisit Cristinei Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, că tot ce a spus Mădălina despre el este adevărat. Se pare că femeia care i-a furat inima și cu care are o relație înafara competiției este o americancă. Partenera lui Cristi ar fi venit până în Istanbul să-și vadă iubitul, la invitația acestuia.

„Mariana: Ia zi! Te-ai dus ultima oară când a venit ea în Istanbul, când te-a invitat să te vezi cu ea, acum o săptămână? Te-ai dus sau nu?

Cristi Comănici: Nu m-am dus!

Mariana: Nu te-ai dus?

Cristi Comănici: Nu!

Cristina Mihaela: Este româncă fata?

Cristi Comănici: Este americancă! Am stat de vorbă 3 ore și după i-am spus și Marianei, da, m-am sărutat cu ea. Și după m-a mușcat de gât. ”, a fost dialogul dintre cei doi, conform wowbiz.ro.

Cine este Cristi Comănici de la Puterea Dragostei

Cristi Comănici are 22 de ani și vine din Tecuci. Deși are o vârstă fragedă, Cristian s-a hotărât să participe la Puterea Dragostei pentru a-și găsi aleasa inimii, femeia alături de care își va petrece toată viața. Pentru Cristi este important să găsească o fată ambițioasă, muncitoare și cu suflet bun care să-l respecte și să-l iubească, aspectul fizic nefiind cel mai important pentru el.

Până la 22 de ani, Cristi Comănici a activat în destule domenii, printre care cele de construcții, informatică și testări de jocuri video. Singura concurentă care i-a furat inima, până acum, a fost Mariana. Din păcate, relația dintre cei doi nu a durat prea mult, frumoasa șatenă punând ochii pe Rareș, care a părăsit, între timp, competiția Puterea Dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI