Mariana de la Exatlon, un nou necaz. Ce a pățit concurenta de la Kanal D, în timp ce mergea cu autobuzul

Mariana de la Exatlon, un nou necaz

Mariana, concurentă din primul sezon al concursului sportiv Exatlon, a avut parte de un nou necaz. Războinica a fost protagonista unei întâmplări nefericite. Totul s-a întâmplat în timp ce mergea cu autobuzul.

Mariana de la Exatlon, un nou necaz

Mariana Nenu, componentă a echipei Războinicilor din primul sezon al concursului Exatlon de la Kanal D, a avut parte de un necaz. Sportiva a fost victima hoților din mijloacele de transport în comun. Mariana se întorcea de la antremanet cu autobuzul 102, cum face în mod obișnuit, iar telefonul său i s-a ”lipit” de mâinile unui hoț care a profitat de faptul că femeia a fost neatentă când s-a urcat în mijlocul de transport.

Mariana de la Exatlon, un nou necaz. Ce a pățit concurenta de la Kanal D, în timp ce mergea cu autobuzul
Războinica se luptă pentru a supraviețui

Dezamăgită de ce i s-a întâmplat, poate și pentru faptul că nu își permite multe, iar un nou telefon ar fi o cheltuială în plus de care nu avea nevoie în acest moment, războinica și-a spus oful pe contul ei de socializare, dorind, probabil, să avertizeze oamenii și să îi facă mai atenți la obiectele personale.

Războinica a căzut pradă hoților

De menționat este că femeia nu a apelat la serviciile oamenilor legii pentru a încerca să își recupereze telefonul mobil, dat fiind că este convinsă că dispozitivul nu va mai fi găsit.

„Din păcate, telefonul mi-a fost furat din lateralul ghiozdanului, în 102, cu o mișcare rapidă. Am constatat lucrul ăsta acasă”, a scris Mariana Nenu.

Povestea campioanei are la bază lupta pentru supraviețuire

Mariana face eforturi mai pentru a face sport în continuare, însă nu renunță la visul ei. Femeia se chinuie să facă rost de banii necesari pentru chirie și mâncare, dar și pentru a participa la diferite competiții sportive.

Mariana de la Exatlon, un nou necaz. Ce a pățit concurenta de la Kanal D, în timp ce mergea cu autobuzul
Mariana arătând peretele său plin de victorii

În 2018, prezenta în platoul emisiunii ”WOWbiz”, războinica a povestit că l-a visat pe Ggigi Becali, care a venit la ea acasă și i-a admirat medaliile. Contactat de jurnaliștii emisiunii, Becali a răspuns pozitiv și a spus că o așteaptă pe sportivă la palat. „Da, tată, să vină la mine la palat, că o să o ajut”, a spus latifundiarul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI