Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au îmbogățit în pandemie. Ce afacere le-a umplut conturile bancare (exclusiv)

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au îmbogățit în pandemie. Ce afacere le-a umplut conturile bancare (exclusiv)
Cum s-au imbogatit Marian Vanghelie si Oana Mizil in pandemie

Oana Mizil, partenera de viață a lui Marian Vanghelie, are fler în afaceri, la vreme de pandemie, iar cei doi nu duc absolut deloc grija zilei de mâine.

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au îmbogățit în pandemie

Cofetăria acestora are multe comenzi, iar soții își vor extinde afacereaa cu dulciuri, urmând să mai deschidă alte două sedii, tot în Capitală.

”Eu și soțul meu am fost mulțumiți, așa că a venit imediat ideea unei extinderi”, a spus Oana Mizil, în interviul pentru impact.ro.

De altfel, Oana Mizil și-a încercat norocul atât în modă, printr-un atelier de creație, cât și în alimentație, după ce a activat în politică. Dar strădaniile sale au avut ecou și iată că a reușit să înregistree un bun profit din prăjiturile și torturile vândute la cofetăria familiei, cu sediul pe Calea Victoriei. Pandemia nu le-a stricat socotelile, ba chiar cei doi și-au propus să-și extindă afacerea cu dulciuri.

”Cofetăria de pe Calea Victoriei a mers chiar foarte bine, având în vedere perioada asta dificilă. Nu a fost afectată în niciun fel, am avut clienți. Așa că ne-am gândit ca, în perioada următoare, să mai deschidem încă două cofetării, dintre care una să fie chiar pe 1 Mai. Atât eu cât și soțul meu am fost mulțumiți de cum a mers, așa că a venit imediat ideea unei extinderi”, a spus Oana Mizil, care produce, în laboratorul propriu de cofetărie, și bomboane și torturi, pentru orice tip de evenimente, potrivit sursei citate.

Ce vor avea pe masă de Paști

Deoarece se apropie sărbătorile Pascale, Oana Mizil a spus ce bunătăți vor avea soții pe masă:

“M-am gândit și la anumite bucate speciale pe care să le fac și să le pun pe masă atunci când voi ciocni un ou roșu cu fetița sau cu soțul meu, în prima zi de Paști. Prin urmare, o să fac o coroană din coaste de miel, stufat, ciorbă de miel cu tarhon, drob de miel, toată mâncarea o să fie făcută din miel. Așa fac eu de Paști, tot timpul. Sperăm să ne lase să putem merge la Biserică, cu toții, de Paști, așa cum a fost și în ceilalți ani. Noi suntem o familie credincioasă și vrem să mergem la Înviere”, s-a mai confesat Oana Mizil.

Oana și Marian sunt topiți după fiica lor, Maria: ”Este un copil bun și frumos”
Oana Mizil și Marian Vanghelie sunt un cuplu de mai bine de nouă ani și se înțeleg de minune. Fiica lor, Maria, este marea lor bucurie:

“Suntem tare mândri de Maria, e foarte ambițioasă de mică, face sport, știe să meargă cu rolele, se dă cu schiurile, este sociabilă cu alți copii. Este un copil bun și frumos”, a mai declarat Oana Mizil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI