Vestea tristă primită de Marian Vanghelie. Ce a pățit fostul primar al Sectorului 5

Vestea tristă primită de Marian Vanghelie. Ce a pățit fostul primar al Sectorului 5
Marian Vanghelie a primit vestea tristă

Marian Vanghelie a primit o veste care nu este tocmai pe placul fostului edil. Ce a pățit fostul primar al Sectorului 5?

Veste neplăcută pentru Marian Vanghelie

Hoții care au tâlhărit casa familiei Vanghelie au fost condamnați, dar magistrații au fost de părere că păgubitul nu merită despăgubiri morale, întrucât nu s-a demonstrat că acesta ar fi suferit din acest punct de vedere.

Marian Vanghelie a fost tâlhărit de 300.000 de euro, însă, hoții au fost prinși și condamnați. Recent, aceștia au contestat sentința, pe motiv că pedepsele ar fi prea mari. Totodată, magistrații au respins cererea lui Vanghelie, de acordare a unor despăgubiri morale. Ei au decis că păgubitul nu a putut demonstra că a suferit din punct de vedere moral, în urma jafului.

„Condamnă pe inculpatul Grigore Marius Mădălin la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat. Menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Grigore Marius Mădălin. (…) Condamnă pe inculpatul Avram Niculae la pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Avram Niculae. (…) Condamnă pe inculpatul Manea Paul la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Manea Paul. (…) Respinge acţiunea civilă formulată de partea civilă Vanghelie Marian Daniel ca neîntemeiată”, a fost sentința judecătorilor, care a fost deja contestă și se judecă, în prezent, la Curtea de Apel București.

Magistrații i-au cerut lui Vanghelie să demonstreze cu acte că a suferit din punct de veder moral în urma jafului ce a avut loc în locuința sa. Întrucât nu a dispus de documente care să demonstreze cele afirmate , Vanghelie nu a primit despăgubiri morale.

„Amână, pentru ca partea civilă să precizeze cuantumul daunelor materiale şi să depună înscrisuri care dovedesc întinderea prejudiciului solicitat cu titlu de daune morale”.

Vanghelie a fost prădat de hoți

Marian Vanghelie a povestit la momentul respectiv cum a fost prădat de hoții care au intrat in locuința sa din Snagov, unde locuiește cu soția sa, Oana Mizil și copilul acestora.

„Eu nu eram acasă. Au intrat pe la ora 3.00. Au stat vreo 25 de minute în casă. Cam așa reiese din imaginile de pe camerele de supraveghere de la vecini”

Soția mea a zis că a auzit ceva, dar a crezut că sunt eu, fiindcă mai obișnuiesc să vin pe la ore târzii acasă. Noroc că nu s-a ridicat din pat…Cine știe ce s-ar fi întâmplat. Bine că nu au pățit ele nimic”

„Posibil să fi fost un al treilea, complicele celor doi, pentru că se observă o mașină în capătul străzii care îi aștepta. Ala stătea la pândă. Cred că știau că nu sunt acasă atunci. Au avut un tupeu fantastic pentru că, după ce au ieșit din casă, pe ușa din spate unde este cheia lăsată în yală, au mers destul de mult pe jos. Se vede că unul avea tabloul la subraț. Și strada este destul de lungă. Au mers vreo 500 de metri până la mașină”, a explicat Marian Vanghelie pentru ziarul Evenimentul Zilei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI