Oana Mizil și fiica sa, răsfățatele lui Marian Vanghelie. Fostul primar al sectorului 5 încă își permite luxul

Oana Mizil și fiica sa, răsfățatele lui Marian Vanghelie. Fostul primar al sectorului 5 încă își permite luxul
Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au dus fiica la mare

Oana Mizil și fiica sa sunt răsfățatele lui Marian Vanghelie. Fostul primar al sectorului 5 din Capitală le duce în vacanță și le face toate poftele. Oana și Maria au fost fotografiate pe plajă, în Mamaia. De când au copil, Oana Mizil și Marian Vanghelie nu mai merg în locuri exotice, ci mai mult prin parcuri de distracții și locuri de joacă pentru copii.

Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au dus fiica la mare

Maria, fetița Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie, împlinește 4 ani în luna septembrie. Micuța este răsfățată de părinții ei, care se asigură că nu îi lipsește nimic. Părinții sunt foarte mândri de ea, mai ales că deja a învățat să vorbească limba engleză. Fetița este supravegheată în permanență de două bone filipineze și până la această vârstă a fot plimbată de părinți prin mai multe locuri din țară.

Oana Mizil și Marian Vanghelie nu mai merg acum în aceleași destinații exotice cu care se obișnuiseră înainte de a avea copil. Preferă locurile care au și spații de joacă pentru copii și parcurile de distracții. Dacă în trecut alegeau Alpii francezi ca destinație de vacanță, acum se mulțumesc să meargă acolo unde există tobogane gonflabile pentru copii.

Maria este fanul purcelușei Peppa, astfel că în acest an a fost dusă la Peppa Big World, din Anglia, un parc care are 70 de atracții cu tematica personajelor din serial.

Week-end-ul trecut, Maria a fost dusă la mare. Oana și Marian au fost însoțiți și de soacra lui Vanghelie, dar și de bonele filipineze. Dacă Oana și mama ei s-au jucat toată ziua cu Maria, bonele au fost atente ca micuței să nu îi lipsească nimic.

Foto: Blitz
Foto: Blitz

Oana Mizil este o mămică fericită, iar acum vrea să mai facă în un copil, iar dacă se poate, și-l dorește chiar și pe al treilea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI