Marian Vanghelie și-a agresat soția. Oana Mizil a ajuns la spital, ce se întâmplă cu ea EXCLUSIV

Marian Vanghelie și-a agresat soția. Oana Mizil a ajuns la spital, ce se întâmplă cu ea EXCLUSIV
Marian Vanghelie și-a agresat soția. Ce se întâmplă cu femeia?

Marian Vanghelie și-a agresat partenera de viață. Ce se întâmplă cu femeia care a ajuns în spital în urma violențelor? Iată ce au transmis polițiștii și de la ce a început totul? Ce l-a făcut pe politician să-și piardă total cumpătul?

UPDATE ora 12:25: „Doamna Oana Mizil nu a mecesitat internare. I-am făcut investigațiile medicale necesare. Ne-a spus că a fost lovită la cap. Vânătăi pe corp nu avea. A venit însoțită de un echipaj de poliție. Nu a avut nevoie de internare. Din câte am înțeles voia să meargă la INML”, conform surselor noastre.

Marian Vanghelie și-a agresat soția. Femeia a ajuns la spital: în ce stare se află?

Oana Mizil a fost agresată de Marian Vanghelie. Femeia a ajuns pe mâna medicilor în cursul nopții de sâmbătă la un spital din Capitală, arată Antena 3. Conform sursei citate, între cei doi ar fi avut loc o ceartă.

Bărbatul ar fi agresat-o pe partenera sa care a ajuns la scurt timp la o unitate medicală din București, ulterior specialiștii care i-au acordat îngrijiri au alertat Poliția. Concret, oamenii legii au luat la cunoștință detalii despre eveniment la data de 24 iulie, în jurul orelor 02:08.

Femeia în vârstă de 45 de ani a confirmat la internare că a fost agresată fizic de concubinul său. În urma celor constatate, polițiștii Stațiunii Snagov au emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva partenerului persoanei vătămate.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”
Mesaj Poliție

Fostul primar al Sectorului 5, probleme uriașe cu legea

Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și abuz în serviciu. Decizia a fost luată în cursul zilei de joi de către magistrații Tribunalului București.

Hotărârea a venit după un proces care a durat nu mai puțin de 6 ani. De asemenea, judecătorul a admis și acțiunea civilă formulată de partea civilă Sector 5 București și l-a obligat pe Vanghelie la plata a 15 miliaone de euro, cu titlu de daune materiale.

  • Decizia Tribunalului București

„Condamnă pe inculpatul Vanghelie Marian- Daniel la pedeapsa rezultantă de 11 ani si 8 luni închisoare. Interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, drepturi prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b Cod penal, pe o perioadă de 5 ani de la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI